Menü
Asztalitenisz Extra Liga
2018-12-01

Kedves Szülők, kedves Sportbarátaink!

 

Tájékoztatunk Titeket, hogy 2018. december 1-én szombaton 17 órai kezdéssel asztalitenisz-csarnokunk nagytermében Extra Liga csapatbajnoki mérkőzést játszunk a nagy rivális, bajnoki címvédő Celldömölk csapata ellen.

A tavalyi bajnokság alapszakaszában mindkét alkalommal legyőztük a Celldömölköt, azonban a Final Four elődöntőjében kisebb meglepetésre vereséget szenvedtünk. Mindenképp szeretnénk visszavágni és a bajnokság alapszakaszát megnyerni, amit ez a mérkőzés döntően befolyásol, ezért különösen nagy csata várható.

Csapatunk játékoskerete a következőkből áll: Jakab János, Molnár Krisztián, András Csaba, Both Olivér, míg az ellenfélnél Fazekas Péter, Szita Márton és Kriston Dániel áll asztalhoz.

Kérjük gyertek szurkolni, és ez egyúttal lehetőséget ad a gyerekeknek a szurkolás mellett a tapasztalatszerzésre is. Különlegességnek számít, hogy csapatunkban a fiatal játékosaink edzői is szerepelnek. 

Az Extra Liga mérkőzés eredménye nagymértékben befolyással lehet szakosztályunk presztízsének, támogathatóságának jövőbeli növekedéséhez is.

 

Előre is hálás köszönettel és szívélyes üdvözlettel:

BVSC edzői team