Menü
 • Szinte hibátlan hét csapatainknál
  2021. Szeptember 20
  65
  A férfi vízilabdázók és labdarúgók a Magyar Kupában vitézkedtek a múlt héten, bár előbbiek a bajnokságban is játszottak egy mérkőzést, míg női kézilabdázóink számára is elkezdődött a szezon. Felnőtt csapataink hetére tekintünk vissza!
 • Fiatalon elhunyt játékosunk emlékéért játszanak női labdarúgóink
  2021. Szeptember 19
  3844
  Ma 17 órától rendezik a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 4. fordulójában a BVSC–Metis mérkőzést. Ez azonban többről fog szólni, mint egy átlagos bajnoki, a két csapat ugyanis közösen emlékezik a múlt hétvégén elhunyt egykori játékosára, Varga Diára.
 • Három a magyar igazság
  2021. Szeptember 14
  314
  Mindhárom felnőtt férfi csapatunk számára elkezdődött már a szezon. A labdarúgóknak hamarabb, míg a kéziseknek és vízilabdázóknak a múlt héten. Jó hír, hogy mindegyik együttesünk győztes fordulót zárt a bajnokságban!
 • Továbbra is cél a legjobbak közé tartozni!
  2021. Szeptember 07
  521
  Hamarosan kezdődik felnőtt vízilabdázóink számára az idény. Szatmáry Krisóf, a BVSC-Zugló elnöke a szezonkezdő sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a sikeres utánpótlásnevelés mellett továbbra is cél, hogy az érmekért csatázzon a női és férfi együttes is.
 • PARALIMPIAI ESEMÉNYKÖVETÉS
  2021. Szeptember 01
  372
  Augusztus 25-e és szeptember 5-e között rendezik Tokióban a XVI. Paralimpiai Játékokat, ahol négy sportolónkért is szoríthatunk. Itt minden nap beszámolunk a mieink teljesítményéről!
 • Elhunyt korábbi bajnokunk, Gyerő Zoltán
  2021. Szeptember 01
  460
  Fájó szívvel tudatjuk, hogy 81 éves korában augusztus 30-án elhunyt a BVSC Örökös Tagja, a férfi vízilabda csapat korábbi meghatározó játékosa, Gyerő Zoltán.