Menü
 • BVSC Napló: Menetelő csapatok
  2021. Április 12
  3
  Továbbra is megállíthatatlannak tűnnek férfi vízilabdázóink és labdarúgóink a bajnokságban. Kemény Kristóf tanítványai a Vasas legyőzésével ráadásul nagy lépést tettek a négy közé jutás felé, míg Céró Bálint együttese zsinórban 11. győzelmét zsebelte be!
 • Rangadók hétvégéje vár a vízilabdázókra
  2021. Április 09
  136
  Kemény szombat előtt állnak vízilabdacsapataink. Előbb a nők tv-s meccsen játszanak a Fradi ellen idegenben, majd 17 órától a férfiakra a Vasas elleni csúcsrangadó vár otthon, amely akár a négy közé jutásról is dönthet!
 • Munkatársakat keres a BVSC-Zugló
  2021. Április 09
  417
  Asszisztens és recepciós munkakörökbe keres munkatársakat a BVSC-Zugló!
 • Az olasz Interhez hasonló sorozatot épít a BVSC
  2021. Április 08
  299
  Nem mindennapi sorozatot építenek a BVSC labdarúgói az NB III Keleti csoportjában, hiszen a csapat zsinórban 10 meccset nyert meg. Utánanéztünk, hogy a hazai Nemzeti Bajnokságokban, vagy Európa topligáiban találunk-e ehhez hasonló sorozatot.
 • „Örülök, ha jó példával szolgáltam a fiatalok előtt” – interjú Kiss Balázzsal
  2021. Április 06
  402
  Hatalmas küzdelemben maradt alul a kötöttfogású 97 kilósok válogatóversenyén Kiss Balázs, így nem küzdhet meg pályafutása utolsó olimpiájáért. Ott lesz viszont az áprilisi Európa-bajnokságon, ahol szép eredménnyel zárná le példaértékű karrierjét.
 • „Egy hétig folyamatosan felriadtam éjszaka és újra vívtam a versenyt”
  2021. Április 03
  298
  A sikertelen olimpiai kvalifikáció sok álmatlan éjszakát okozott tehetséges párbajtőrözőnknek, Andrásfi Tibornak, aki azért már tud előre is tekinteni. Sportolónkkal beszélgettünk a kazanyi világkupáról és már a következő céljairól is!