Menü
 • Visszavágnának a Pécsnek vízilabdázóink
  2021. Január 15
  70
  Az őszi szezon során csupán a Pécs vendégeként vesztettek pontot férfi vízilabdázóink az OB I-ben, a legjobb négy csapatot leszámítva, így joggal fűtheti a visszavágási vágy Szűcs Levente tanítványait. A BVSC szombaton 17 órától otthon fogadja riválisát.
 • Őszi visszatekintés: röplabda
  2021. Január 12
  57
  Női röplabdázóink hétből hét meccset megnyerve hibátlan teljesítménnyel vezetik csoportjukat az NB II-ben! Az őszi szezon értékelésénél könnyű helyzetben vagyunk, mégis kicsit elevenítsük fel a szép sikereket, amelyeket Daróczi Gergely együttese elért!
 • Bizakodva várják a folytatást utánpótlás vízilabdázóink
  2021. Január 14
  256
  A bajnoki szünet után utánpótlás vízilabdázóink számára is folytatódik a szezon. Ennek kapcsán megnéztük, hogy áll jelenleg a BVSC-Zugló a fiú és lány korosztályos bajnokságokban. A körkép mindenképp biztató!
 • BVSC Napló: Visszatekintések
  2021. Január 11
  69
  Bár egyelőre még várnunk kell a versenyekre és a bajnokságok folytatására, azonban így is volt miről írnunk a múlt héten. Az év első BVSC Naplójában még a visszatekintéseken volt a hangsúly!
 • Őszi visszatekintés: férfi vízilabda
  2021. Január 10
  136
  Folytatjuk őszi visszatekintő sorozatunkat, ezúttal férfi vízilabdázóinkkal. A csapat remek első félévet zárt és ennek köszönhetően a tabella ötödik helyéről várhatja a jövő heti bajnoki folytatást!
 • A bajnoki címért harcolnak ifi kézilabdázóink
  2021. Január 08
  159
  Remekül sikerült az ősz ifjúsági kézilabdázóinknak a nőknél és a férfiaknál egyaránt, hiszen jelenleg mindkét együttesünk a tabella első két helyén áll. Bár több elmaradt meccs miatt még módosulhat ez az állás, így is bizakodva várhatjuk a folytatást.