Menü

A fáradtság ellenére győzelem

2019. Július 18
1190
A fáradtság ellenére győzelem

Labdarúgóink harmadik nyári felkészülési meccsükön, második győzelmüket aratták. Ráadásul az első idegenbeli találkozón az NB III-ba feljutó Hatvant sikerült felülmúlni 2-1-re.

Szerdán lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését felnőtt csapatunk. Ezúttal a Heves megyei bajnok Hatvan otthonában léptünk pályára. A bajnokságot toronymagasan (24 ponttal) megnyerő együttes idei célkitűzése, hogy stabilizálja helyét az NB III-ban.

Ez volt az első olyan találkozó, amelyen csapatunk teljes létszámmal volt jelen. Simon és Szabó különmunkát végzett, a többiek viszont játéklehetőséget kaptak.

Lassú, döcögős iramban kezdődött a találkozó. Csapatunk tompán, dekoncentráltan, sok hibával játszott. Ennek ellenére a 15. percben Somodi beadására Bozsik tökéletesen érkezett, így megszereztük a vezetést. A mérkőzés menete semmit nem változott, továbbra is érződött a fáradtság a játékosokon. Aztán egy a védekező zónánkban eladott labda után Pálfalvi szögletre mentett a 38. percben, ellenfelünk viszont ezt követően kiegyenlített (1-1).

A félidőben ötöt cserélt Gabala Krisztián vezetőedzőnk, amely teljesen megváltoztatta a játék képét. A továbbiakban lehetőségek sokaságát alakítottuk ki. Boros megmozdulása után még mentett a kapufa, de a 85. percben Fenyvesi beadása után gólban is megmutatkozott a fölény. Murai pontosan érkezett, így beállította a 2-1-es végeredményt.

„Finoman fogalmazva a játékunk az első félidőben több szempontból sem volt elfogadható. Rossz gondolkodással, mentalitással játszottunk, ami számomra elfogadhatatlan, legyen ez az év bármely szakaszában. A második félidő az aktuális időszakhoz képest már rendben volt” – értékelte a mérkőzést vezetőedzőnk.

 

FC Hatvan–BVSC-Zugló 1-2 (1-1)

Összeállítás: Horváth – Pálfalvi (Vaskó 45.), Kovács (Marton 45.), Balogh M., Balogh B. (Korozmán 45.) – Somodi (Fenyvesi 75.), Kelemen (Boros 55.), Szűcs (Balázs 68.), Lázár (Tóth 45.) – Bozsik (Murai 45.), Schrammel

Gólszerzőink: Bozsik 15., Murai 85.

 

Csapatunk további programja a héten:

07.20. 11:00 BVSC-Zugló–Gyöngyösi AK (NB III)

07.21. 11:00 Dabas (NB III)–BVSC-Zugló

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz