Menü

A feljutás a tét

2017. Május 11
1358
A feljutás a tét

Bár csak a magyar labdarúgás ötödik vonaláról beszélünk, számunkra mégiscsak ez az „NB I”, melynek a finise idén rendkívül izgalmasnak ígérkezik.

A Budapest-bajnokság másodosztályában szereplő felnőtt focicsapatunk ugyan több mint egy éve veretlen már a bajnokságban, ennek ellenére mégsem áll feljutó helyen. Köszönhetően annak, hogy két játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt (még tavaly ősszel) négy büntetőpontot levontak a csapattól. Balogh Ákos együttese ennek ellenére sem mondott le a feljutásról, ám, ahhoz, hogy a célját elérje, a hátralevő öt mérkőzésén egyaránt győznie kellene. Először a Pénzügyőr ellen idegenben, majd a Közterület ellen a Szőnyi úton, aztán a Pestszentimre elleni elmaradt mérkőzésen idegenben, az RTK-VASLÓ ellen szintén idegenben, legvégül pedig a nagy rivális TFSE ellen hazai pályán.

A BVSC-Zugló labdarúgómúltja a BLASZ II színvonalánál mindenképpen nívósabb bajnokságot érdemelne, reméljük, a jelen ezt bizonyítani fogja. A felnőtt labdarúgásunk néhány éve nagyon mélyről, a BLASZ IV-ből indulva kezdte meg újkori történetét. Eddig két osztályt már sikerült kinőnünk, bízunk benne, hogy idén a harmadik szintet is megléphetjük. A jelenlegi bajnokságban három csapat, a BMTE II, a TFSE és a BVSC-Zugló küzd a két feljutó helyért, de a mérleg nyelveként a Szent Pál Akadémia is beleszólhat majd a végeredménybe. Szurkoljunk minél többen a fiúknak, hogy a csapat jövőre már a BLASZ I-ben szerepelhessen! Hajrá, BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz