Menü

A Gyöngyöst fogadják labdarúgóink

2020. Szeptember 08
433
A Gyöngyöst fogadják labdarúgóink

A szombati elhalasztott mérkőzés után szerdán a Szőnyi úton lép pályára felnőtt labdarúgó együttesünk. Ezúttal a Gyöngyöst fogadják Gabala Krisztián tanítványai, ahol továbbra is veretlen maradna a csapat.

Sajnos szombaton meccs nélkül maradtak labdarúgóink, mert a két klub közös döntése alapján a Füzesgyarmat–BVSC-Zugló mérkőzést elővigyázatossági okokból későbbi időpontra halasztották. Szerdán viszont ismét pályán lesznek a fiúk, hiszen a Gyöngyös látogat a Szőnyi útra. A BVSC-Zugló továbbra is az egyedüli veretlen csapat az NB III Keleti csoportjában, ami újoncként nagyon szép eredmény. Bár jelenleg Gabala Krisztián együttese visszacsúszott a 6. helyre a tabellán, így, hogy nem lépett pályára a hétvégén, de mindössze négy pont a különbség az első és hatodik csapat között.

„Sajnos több játékosra még mindig nem számíthatok sérüléseik miatt, így ismét lehetőséget kapnak majd a fiatalok. A Gyöngyös az utóbbi két meccsét megnyerte a bajnokságban, így jó előjelekkel érkeznek hozzánk, de mi is szeretnénk folytatni eddigi sorozatunkat. Várunk mindenkit a Szőnyi úton 16 óra 30 perckor kezdődő összecsapásra, ahol szurkolóink buzdítására is szükségünk lesz” – nyilatkozta honlapunknak vezetőedzőnk.

Riválisunk számára nem indult jól a bajnokság, ugyanis a Gyöngyös első hat találkozójából ötöt vereséggel zárt és csak a Balassagyarmat ellen idegenben elért döntetlen (1-1) során tudott pontot szerezni. Legutóbbi két meccsét viszont megnyerte az együttes. Ráadásul a Salgótarjánt idegenben sikerült legyőzniük 2-1-re. Hét pontjukkal jelenleg a 17. helyen állnak a tabellán, de nem számíthatunk könnyű párharcra.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen! Hajrá BVSC!

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz