Menü

A junior-vb után hazai Eb vár Béres Botondra – VIDEÓ

2019. November 06
902
A junior-vb után hazai Eb vár Béres Botondra – VIDEÓ

Remekül sikerült Béres Botond számára első világversenye, hiszen az 5. helyen zárta sportolónk a junior karate-világbajnokságot. A hazaérkezése után beszélgettünk tehetségünkkel.

Béres Botond nem sokat pihent a chilei junior-világbajnokság után, hanem pár nappal a hazaérkezést követően már újra az edzőteremben volt. Tehetséges karatésunk számára hatalmas élmény volt élete első világversenye.

„Az már, hogy éremért mehettem, nagyon nagy élmény volt számomra, mert nem sokan mondhatják el magukról, hogy életük első világ- vagy Európa-bajnokságán már éremért harcolhatnak. A bronzmeccsem nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna, de addig szerintem nagyon jól meneteltem” – nyilatkozta youtube-csatornánknak Botond.

„Jó volt, hogy megismertünk más, Európán kívüli nemzeteket is, például az ázsiaiakat vagy amerikaiakat. Igazából teljesen másként karatéznak, sokkal több érzelmet visznek bele, ami meglepett minket is.”

Sportolónk az alábbi videóban többek között azt is elárulta, hogy mi volt számára a legnagyobb élmény a junior-világbajnokságon, valamint hogy várja a jövő évi budapesti Európa-bajnokságot.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz