Menü

A Magyar Kupával rajtol női röplabdázóink idénye – interjú Daróczi Gergellyel

2020. Szeptember 11
212
A Magyar Kupával rajtol női röplabdázóink idénye – interjú Daróczi Gergellyel

Bő félév után játszhatnak ismét tétmérkőzést felnőtt női röplabdázóink. Ráadásul bő 20 év után szerepelnek majd ismét a Magyar Kupában. Így nem véletlen, hogy izgatottan várja a csapat a szezont. A felkészülésről vezetőedzőnkkel beszélgettünk.

 

Az utolsó tétmeccsünk és a női röplabdázók utolsó Magyar Kupa találkozója óta is hosszú idő telt el. Hogy várod a szezonrajtot?

Összességében azt mondom, hogy jól sikerült a felkészülésünk. Augusztus eleje óta edzünk teremben. Napi két tréningünk volt ebben a hónapban, így nagyjából, amit szerettem volna csinálni, azt sikerült is elvégezni. Szeptember óta, ahogy visszaállt az élet, már csak napi egy edzésünk van, amelyeken inkább a csapattal kapcsolatos dolgokat próbáljuk összerakni, főleg úgy, hogy most elég korán kezdődik a szezon.

 

Ami ezúttal szeptember 13-án a Miskolci VSC elleni hazai Magyar Kupa mérkőzéssel rajtol.

Várják a lányok már nagyon az első meccset. Szerencsénk volt a sorsolásnál is, ugyanis papíron a legkönnyebb ellenfelet kaptuk a selejtezőkörben, hiszen a Miskolcon kívül csak NB I-es csapatok jöhettek volna.

 

A tavalyi alapszakaszban oda-vissza sikerült legyőzni a Miskolcot. Ezúttal milyen mérkőzésre számíthatunk ellenük?

Örültünk, hogy ismerős ellenfél ellen kezdünk. Szerintem minden esélyünk megvan arra, hogy itt tovább lépjünk a következő körbe, ahol pedig már a Nyíregyházával találkoznánk. Azonban ne rohanjunk még ennyire előre, mert két meccsen fog eldőlni a továbbjutás. Vasárnap itthon, jövő pénteken pedig idegenben játszunk majd. Egyelőre nincs sok információm az ellenfélről, mennyiben változott a csapatuk, de hazai pályán egyértelműen a győzelem az elvárás.

 

Nálunk mennyire változott a keret a nyáron?

Nagy változás nem történt, mivel egy játékos ment el és ketten csatlakoztak a BVSC-hez. Így gyakorlatilag 90 százalékban a tavalyi csapattal kezdjük a szezont. Kicsit még erősödtünk is szerintem. Apró sérülések miatt lesznek hiányzóink vasárnap, de így is elegen leszünk és remélem, szép sikert érünk majd el!

 

Hajrá BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz