Menü

A második csapatunk a második helyen végzett

2017. Május 20
434
A második csapatunk a második helyen végzett

Lemásolta az első csapatunk szereplését a női vízilabda OBI/B-ben szereplő második számú együttesünk, amely Takács Orsiékhoz hasonlóan szintén a második helyen végzett a bajnokságban.

A Gruber Laura vezette csapat az utolsó két fordulóban két magabiztos győzelmet aratott, a DSC SE ellen idegenben (6-12) és az ASI DSE ellen otthon (13-5), mely sikerekkel bebiztosította a második helyét a győztes III. Kerületi TVE mögött. A két csapat között mindössze egyetlen pont volt a különbség, amely akár a mi előnyünket is jelenthette volna, ha ősszel kétszer nem szenvedünk egy gólos vereséget.

Az ezüstérmes csapat tagjai voltak:


Alaksza Dóra, Bagyinszki Hanna, Besszer Eszter, Bérczi Barbara, Bognár Zsófi, Bruckner Anna, Doroszlai Orsolya, Doroszlai Vanda, Faragó Berta, Gruber Laura, Holub Boglárka, Kele Nikolett, Keresztes Anita, Király Rita, Koncz Hanna, Krnács Kata, Lantos Krisztina, Mészáros Vanda, Ősz Varga Lilla, Pap Mirtill, Seres Mariann, Teleki Kinga, Tóth Boglárka, Tóth Lili, Trifán Dóra, Utassy Kata, Varga Viktória, Zsoldos- Rédei Kata.

Fotó: BVSC-Zugló Vízilabda Szakosztály

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz