Menü

A mezőny felett

2017. Március 20
1081
A mezőny felett

Kimagaslóan szerepeltek asztaliteniszezőink a március 18-án megrendezett U21-es Országos Bajnokságon. Sportolóink ugyanis a fiúk küzdelmében négy érmet szereztek.

A csapatunkból kiemelkedett Kovács Sebestyén, aki egyesben és párosban is diadalmaskodni tudott. Az előbbi versenyben a legnagyobb csatát az elődöntőben klubtársa, András Csaba ellen vívta, aki már 3-1-re vezetett ellene, de végül a mérkőzést 4-3-ra Sebestyén nyerte, Csaba pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Újdonsült országos bajnokunk a párosok versenyében a komlói Sabján Gergellyel párban indult, és a győzelem felé vezető úton ismét szembetalálkozott néhány klubtársával. A negyeddöntőben például az András Csaba – Both Olivér kettősünket győzték le, a fináléban pedig a szintén BVSC-s Bruckner Máté – Kovács Gábor duó ellen diadalmaskodtak egy nagyon szoros mérkőzésen.

Versenyzőink tehát két arany, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárták az U21-es Országos Bajnokságot, amely eredmények ismét az utánpótlásképzésünk erejét bizonyítják.

Fotó: MOATSZ

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz