Menü

A pályán és azon kívül is fazont szabna a csapatnak

2019. Július 01
1529
A pályán és azon kívül is fazont szabna a csapatnak

A tavaly még NB II-es Monortól szerződtette klubunk Lázár Zsoltot, aki korábban játszott az NB I-ben a Honvéd, a Vác, a Tatabánya, valamint a Dunaújváros színeiben is. A 33 éves játékos a belső középpálya bármely pozíciójában bevethető.

 

Több első, valamint másodosztályú klubban is megfordultál korábban, így nagy hasznára lehet a tapasztalatod a klubnak. Miért a BVSC-t választottad?

Az volt az alapvető célom, hogy olyan csapatot találjak magamnak, ahol szerves része tudok lenni annak az együttesnek, amely jó célokért küzd. A beszélgetések során kiderült, hogy a nagyobb múltú BVSC újra szeretne a tradícióinak megfelelően szerepelni. Ennek megfelelően komoly tervek vannak és szeretnének osztályt, illetve osztályokat ugrani minél hamarabb. Ez nekem nagyon szimpatikus volt, valamint az én karrierem is elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy gondolnom kell a civil életemre is. Ezt és a sportot el kell kezdenem összemosni, amihez nagyon jó partner volt a BVSC. Az a célom, hogy mindkét fronton maximálisan helytálljak majd.

A labdarúgás mellett a civil életben mivel fogsz foglalkozni?

Ha minden jól megy, akkor pár héten belül levizsgázom és barberként, tehát fodrászként, borbélyként fogok majd tevékenykedni. Szerintem a kezdeti szakasznál és később is össze lehet ezt kapcsolni a labdarúgással.

Akár azáltal, hogy a csapattársaknak is tudsz majd segíteni ebben…

Végül is, akár egy kis kedvezménnyel őket is rendbe tudom szedni. Így ápolatlan kinézetű csapattárs remélhetőleg nem lesz a BVSC-nél. (nevet – a szerk.)

Visszakanyarodva a pályára, milyen várakozásokkal érkezel a klubhoz?

Eddig magasabb osztályokban játszottam, így nincs még rálátásom a BLSZ-es bajnokságokra. Azt viszont a pályafutásom alatt már megtanultam, hogy bármilyen bajnokságban is versenyzünk, iszonyúan nehéz aranyérmet nyerni és az elvárásoknak megfelelően szerepelni. Az élsportolói létnek viszont pont ez a lényege, hogy nyomás alatt kell teljesíteni és elérni azokat a célokat, amelyeket a vezetőség elvár. Nyilvánvalóan én is emiatt kerültem ide és több olyan leendő csapattársam is majd, akik magasabb osztályokban szerepeltek korábban. Az a cél, hogy együtt megugorjuk ezt az akadályt és hasonló eredményt érjünk el, mint az előző szezonban a csapat. Összegezve, cél a bajnokság megnyerése és a feljutás az NB III-ba!

 

Sok sikert kívánunk játékosunknak!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz