Menü

A Vasas fair play-díjra jelöli a BVSC-t

2020. December 18
585
A Vasas fair play-díjra jelöli a BVSC-t

A Vasas nyílt levelet írt férfi vízilabda együttesünknek, amelyben kiemeli csapatunk sportszerű hozzáállását. Ezt a nyilatkozatot most változtatás nélkül közöljük.

„Tisztelt BVSC-Zugló Vízilabdacsapat!

A Vasas Sport Club, a vízilabda szakosztályunk vezetősége és az A-Híd VasasPlaket csapata nevében szeretnénk ezúton is megköszönni rendkívül sportszerű hozzáállásukat, melynek értelmében feltétel nélkül elfogadták a koronavírus által megtizedelt vízilabdacsapatunk halasztási kérelmét a két csapat novemberi OB I-es bajnoki mérkőzése kapcsán.

A történteket különösen nagyra értékeljük annak fényében, hogy az idei szezonban a két csapat egymás közvetlen riválisa a bajnokságban a legjobb négy közé kerülés szempontjából.

A csapatok a mérkőzést december 16-án pótolták, az A-Híd VasasPlaket pedig végül nagy küzdelemben, 7-5-ös győzelmet aratott, a körülményekhez és lehetőségekhez mérten egyenlő versenyfeltételek mellett.

A BVSC-Zugló vezetősége és vízilabdacsapata a fenti cselekedetével mindannyiunk számára példát mutatott azzal, hogy a pillanatnyi versenyelőny elé helyezte a sportszerűséget és az ellenfél, valamint a fair játék tiszteletét.

Nagyrabecsülésünk jeléül a Vasas Sport Club javasolni fogja a BVSC-Zugló fair play-díjra való jelölését a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottságánál, melyet Dr. Kamuti Jenő vezet.

A Vasas család nevében sportbaráti üdvözlettel: Markovits László klubelnök, Apáthy Zoltán szakosztály elnök és Méhes Jenő szakosztály-igazgató”

 

Fotó: Kohári Péter

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz