Menü

Ádám hétvégéje

2018. Május 07
1114
Ádám hétvégéje

Május első hétvégéjén, Mohácson rendezték az újonc és serdülő országos bajnokságot. Az U11, U12, U13 és U15 korosztályban megrendezett versenyen (a legnagyobbaknál csak vegyespárost rendeztek) nem a mi versenyzőink számítottak a legnagyobb esélyeseknek, köszönhetően annak, hogy az András Csaba, Both Olivér nevével fémjelzett „aranygenerációnk” már kiöregedett ezekből a korosztályokból. Néhány reménységünk azért így is akadt, például a 11 esztendős Cseri Ádám, akit sokan a jövő egyik nagy ígéretének tartanak. Ádám nem is okozott csalódást, mert a mohácsi országos bajnokságon a saját korosztályában döntőt vívott (végül ezüstérmes lett), míg az eggyel idősebbek között a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Nagy sikert aratott egy másik reménységünk, Krebs Levente is, aki Fehér Balázzsal párban megnyerte a serdülő párosok versenyét. Balázsnak ez az első bajnoki aranya volt, Leventének azonban már a harmadik.

És egy sporttörténelmi sikerről is beszámolhatunk, hisz asztaliteniszszakosztályunk életében még sosem fordult elő, hogy női érmet szerzett volna. Egészen az elmúlt hétvégéig, amikor is Molnár Amanda a serdülő lány párosok versenyében BVSC-s versenyzőként a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Amanda ugyanis nemrég elhagyta nevelőklubját a Statisztikát, s mivel felnőtt versenyzőnk és edzőnk, Molnár Krisztián unokahúga, klubunk ideiglenesen befogadta őt. Amanda pedig ezt azonnal egy serdülő országos bajnoki bronzéremmel hálálta meg.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz