Menü

Akár a védelem jobb oldalán is bizonyítana

2019. Július 17
980
Akár a védelem jobb oldalán is bizonyítana

A középpálya és a támadó szekció után ismerkedjünk meg a védelem egyik új tagjával. Pálfalvi Csaba több évet játszott a III. kerületben, míg a legutóbbi szezont a Rákosmenténél töltötte. A 26 éves játékos több poszton is bevethető.


Tapasztalt NB III-as játékosként érkeztél hozzánk. Miért esett a BVSC-re a választásod?

Már amikor először találkoztunk és leültünk tárgyalni láttam, hogy itt mindenki profin gondolkodik. A körülmények, valamint a felvázolt tervek, illetve célok is tetszettek. Sokat gondolkoztam, hogy mi legyen, de igazából csak az osztályváltás miatt. Azonban mivel közös célokért harcolnánk, így a BVSC mellett döntöttem.

Személy szerint milyen célokkal érkeztél a klubhoz?

Egyértelműen a feljutást említhetem. Ezért mindent meg fogunk tenni, én is és a csapat is. Tavasszal egy kisebb sérüléssel bajlódtam, ugyanis megműtötték a porcomat. Most már úgy érzem, hogy teljesen rendbe jött a sérülésem. Remélem, ez így is marad. Úgyhogy szeretnék minél többet a pályán lenni és kezdőként segíteni a feljutást.

A védelemnek melyik részén érzed magad a legjobban?

Belső védőt szoktam játszani, de a vezetőedzővel már beszéltük, hogy ő kíváncsi lenne rám jobbhátvédként is. Edzőmeccsen már játszottam is ebben a pozícióban, ahol egyébként jól éreztem magam. Egyébként ahol lehetőséget kapok, ott szeretném a legjobbamat nyújtani.

Milyenek az első benyomásaid a csapatról?

Azt látom, hogy nagyon jó kis társaságba kerültem. Volt pár ember, akiket már korábbról ismertem, mivel csapattársak voltunk még a III. kerületben több évig. Úgyhogy azért nem teljesen új környezetbe érkeztem. A bajnoki rajtig az a célunk, hogy a meccseken is csapatként működjünk, valamint, hogy mindenki képben legyen, merre kell mozognia a pályán.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz