Aranyérmes lett legfiatalabb csapatunk

Aranyérmes lett legfiatalabb csapatunk

Nem csupán női és férfi felnőtt vízilabdázóink küzdenek ezekben a hetekben már versenykörülmények között, hanem utánpótlásunk is. Nagy Sándor irányításával megnyerte a BVSC a Szívós István Gyermek Kupát!

Meggyőző teljesítménnyel jutott be csapatunk a Szívós István Gyermek Kupa négyes döntőjébe, ugyanis a csoportkörben a Szentest (25-7), az OSC-t (22-9) és a Szegedet (15-9) is magabiztosan győzték le Nagy Sándor tanítványai. A Hajós Alfréd Uszodában rendezett végjáték során az elődöntőben a Pécs várt a fiúkra. Bár a második negyed elején már 6-1-re is vezettünk, de riválisunk 8-8-nál és 9-9-nél is egyenlített. A hajrában aztán sikerült megtartani a vezetést, így Balogh Botond (7 gól) és Tátrai Tamás (5 gól) vezérletével 15-13-ra nyert a BVSC!

A fináléban aztán az Egert búcsúztató Vasas várt együttesünkre. Ezúttal is jól indult a találkozó zuglói szempontból. A félidőben már 7-2 állt az eredményjelzőn, ezt az előnyt pedig a folytatásban tovább sikerült növelni. A zárófelvonásban sem álltak le a fiúk, így magabiztos, 16-7-es sikerrel hódították el a Szívós István Gyermek Kupát és szerezték meg az aranyérmet!

„Kevés szünet volt a két meccs között, de a Vasas még kevesebbet pihenhetett, mint mi. Láttam a fiúkon a fáradtságot, de azt is, hogy nagyon akarják ezt a kupagyőzelmet” – értékelt szakosztályunk honlapjának Nagy Sándor. „Nehezen indult a mérkőzés, voltak fura ítéletek, de hála az égnek ez nem zavarta össze a társaságot. A kulcs az volt délután is, hogy a saját feladatunkkal foglalkoztunk és szépen lassan kijött a két csapat közti különbség. Olykor szemre is tetszetős akciókat vezettek a srácok és az, hogy kilencen vették ki a részüket a gólszerzésből, az különösen nagy öröm számomra. Fontos egy ilyen siker, mert ez erőt ad a folytatáshoz és a további kőkemény munkához. Gratulálok a fiúknak a mai naphoz, büszke vagyok rájuk!”



A sorozat gólkirálya játékosunk, Balogh Botond lett 24 góllal, az egri Lugosi Csongorral, aki hasonlóan ennyi találatot szerzett.

Gratulálunk a csapatnak! Szép volt fiúk!

 

Fotók: Kovács Anikó / MVLSZ

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay