Menü

Asztaliteniszezőinket is jelölték

2016. Március 29
1083
Asztaliteniszezőinket is jelölték

Kiemelkedő februári teljesítményével a BEFAG Keszthelyi Erdész Lövészklub nyerte el a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az utanpotlassport.hu által alapított A hónap műhelye-díjat és az azzal járó félmillió forintos Decathlon sportszervásárlási utalványt. A közönségdíjat ugyancsak a lövészek nyerték, így a százezer forintos elismerés is az övék lett.
A sportlövők sikerének értékét növeli, hogy igencsak erős mezőnyben voltak képesek a sikerre. A BVSC-Zugló asztaliteniszezői, az MTK Budapest karatékái, a Szegedi Korcsolyázó Egyesület rövid pályás gyorskorcsolyázói és a Tisza Tollas SE versenyzői nagy fejtörést okoztak a kuratórium tagjainak.

A MOB, a Decathlon és az utanpotlassport.hu az eredmények alapján döntötte el, hogy melyik öt szakosztály kerüljön fel a szavazólapra. Azt követően a helyezésekről a közönség és a kuratórium közösen határozott. A díj története folytatódik, a márciusi teljesítmények alapján április 5-ig várják a jelöléseket. Ezúttal két kategóriában, az egyéni és csapatsportágakban lehet szakosztályokat, vagy klubokat nevezni.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz