Menü

Az év legjobbjait díjaztuk

2019. Június 09
340
Az év legjobbjait díjaztuk

 

Tizenkettedik alkalommal rendeztük meg hagyományos kerti partinkat, ahol több olimpiai kerettag is elismerésben részesült.  A díjakat Szatmáry Kristóf elnök, Szentpáli Gábor ügyvezető elnök, Zugló Önkormányzatának képviseletében pedig Rozgonyi Zoltán alpolgármester adta át. 147 sportolónk részesült elismerésben.

Asztalitenisz csapatunk 10 év után lett ismét a legjobb. Megnyerte a Final Four-t, ezzel pedig az Extraliga bajnoka lett. Birkózó szakosztályunk világbajnoki ezüstéremmel és országos bajnoki címekkel öregbítette egyesületünk hírnevét. Kerékpárosaink közül a világranglistán szereplő és olimpiai kvótát szerző sportolónkat is díjazta klubunk. Fiatal kézilabdázóinknak a díjak mellé még a megérdemelt bajnoki érmüket is nyakukba akasztottuk. Labdarúgóink hosszú évek után magasabb osztályba jutottak, miután veretlenül lettek bajnokok, így jövőre már a BLSZ I. osztályában játszhatnak. Röplabdázóink - hasonlóan a kézilabdázókhoz - az NB2-es bajnokság kapujában állnak. Strandröplabdázóink az országos bajnokság első helyezettjei. Magyarország legerősebb úszócsapatával rendelkező egyesületünk úszó szakosztálya is díjat kapott. Vívószakosztályunk sportolói is folyamatosan ott vannak a világ legjobbai között. Fiatal tehetségeink közül ifjúsági olimpiai aranyérmest is köszönthettünk. Felnőtt női vízilabdacsapatunk idén is bronzérmes lett, így egyértelmű volt a jutalom. Férfi vízilabdacsapatunkra is büszkék lehetünk, idén nemzetközi kupában szerepeltek. Egyesületünk a magyar válogatottba is adott játékost.

Klubunk folyamatosan fejlődik a TAO-támogatásoknak köszönhetően. Az elmúlt években új sportpályákat, sportcsarnokokat, medencéket, kültéri sporteszközöket adtunk át a sportolóink részére. Ezek a fejlesztések hozzájárultak ahhoz, hogy idén is volt mit ünnepelnie a BVSC családnak. A fejlesztésekhez elengedhetetlenek voltak azok a támogatások, amelyeket sportbarátaink nyújtottak részünkre a TAO keretén belül. Támogatásukat ezúton is köszönjük.


Képek a Galériában.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz