Menü

Bajnokcsapat

2017. Május 01
418
Bajnokcsapat

Ha egy csapat bajnoki címet nyer, azt mindig kiemelten kell kezelni. Így mi is büszkén jelenthetjük ki, hogy a 2003-as fiú vízilabdacsapatunk megnyerte a 2016/17-es Vidék-bajnokságot.

Klubunk elsősorban a játéklehetőség és a rutinszerzés miatt nevezte Kuncz László és Derekas Szilárd csapatát ebbe a bajnokságba, a fiúk azonban már az első szezonjukban bizonyították, hogy jól megtanulták a leckét. A Piros Csoportban ugyanis 9 győzelemmel és 1 vereséggel az első helyen végeztek. Az utolsó dupla fordulóban, Nagyváradon előbb a szerb Spartak-Prozivka VK-t 24-1-re, majd a Szentes A csapatát 22-3-ra győzték le. Persze, ezeket a győzelmeket a helyén kell kezelni, mert az ellenfelek nem a legerősebb összeállításukban játszottak, de a fiúk ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek.

A bajnokcsapat tagjai a következők voltak: Child Ádám, Tátrai Dávid, Boldizsár Norbert, Illés Álmos, Keresztes Gábor, Mohos Tibor, Mészáros Mátyás, Báki Péter, Csáki Botond, Balogh Mátyás, Mészáros Bálint, Kovács Barnabás, Sliczni Szabó Lajos, Ardelean Dávid, Gidály Pál, Veress Dávid

Edzők: Kuncz László és Derekas Szilárd

Fotó: Illés Gábor

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz