Menü

Bajnokcsapat

2016. Április 29
1128
Bajnokcsapat

Az NB I-es asztalitenisz-csapatbajnokságban az utolsó, Győri Elektromos elleni idegenbeli mérkőzésnek egyetlen tétje volt, megőrzi-e a veretlenségét a második számú férfi pingpongcsapatunk. A válasz: igen, mert nagy küzdelemben 10:8 arányban sikerült Győrben is diadalmaskodniuk.

Csapatunk már korábban megnyerte a bajnokságot, a második előtt nagy fölénnyel végeztünk a tabella élén. A 18 forduló során 17 alkalommal győztünk és egyszer pedig döntetlent játszottunk, ami példa nélküli nemcsak a férfi, hanem a női Extra Ligában és NB I-ben is. De csapatunk még egy kiemelkedő eredménnyel is büszkélkedhet: a Kovács Sebestyén – András Csaba páros ugyanis a bajnokság valamennyi – mind a 18 – mérkőzését megnyerte.
Csapatunk ezzel a bajnoki címmel az Extra Ligába jutott, ahol jövőre többek között klubunk első számú asztalitenisz-csapatával is találkozhat majd. A BVSC-Zuglót ugyanis két csapat fogja képviselni a legmagasabb osztályban. A bajnokcsapat tagjai a következők voltak: Jeszenszki Dániel (20 éves), Kovács Sebestyén (19), András Csaba (14) és a paralimpiai bajnok Pálos Péter (31). A csapatban szereplési lehetőséghez jutottak még Rózsa Dávid, Pálfy J. Jakab és Kosiba Kristóf.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz