Menü

Borult a papírforma

2016. Szeptember 05
1084
Borult a papírforma

Megkezdődött a férfi asztalitenisz Extra Liga 2016/17-es sorozata, amely számunkra két okból is különleges bajnokságnak ígérkezik.

Egyrészt először fordul elő, hogy két csapatunk is részt vehet a küzdelemben, másrészt első csapatunk nagy terveket szövöget: tavasszal szeretne majd Final Four-ba jutni.

A szeptember 2-án rajtoló bajnokság rögtön egy házirangadóval indult, klubunk első és második csapata ugyanis egymás ellen játszott a Szőnyi úti csarnokban. Herendi Iván és edzői csapata egy picit megkeverte a kártyákat, így az előzetesen az első csapatba várt Molnár Krisztián a másodikba került, a helyét a „nagyoknál” a fiatal Bruckner Máté foglalta el. Az első csapatunkat a nyáron a finn színekben olimpikon Oláh Benedekkel sikerült megerősítenünk, a harmadik emberünk pedig Do Phuong Nam (Dodo) volt. A második csapatunk az András Csaba, Kovács Sebestyén, Kovács Gábor és Molnár Krisztián összeállításban állt fel. A mérkőzés esélyese egyértelműen az első csapatunk volt, ám a fiatalok ezúttal alaposan megtréfálták a nagyokat. Mert hiába nyerte meg Oláh Benedek mindhárom egyéni mérkőzését, és hiába tett hozzá egy egyéni győzelmet a nagyoknál debütáló Bruckner Máté is, a két-két győzelmet arató András Csabával és Kovács Sebestyénnel, illetve a csereként beálló és egyet nyerő Molnár Krisztiánnal nem bírtak. A második csapatunk az i-re pontot a páros mérkőzés megnyerésével tette fel, így a találkozót meglepetésre 6-4-re a második csapatunk nyerte.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz