BVSC Napló: Állandósuló „home training”

BVSC Napló: Állandósuló „home training”

Még nem tudni mikor tudósíthatunk legközelebb sportolóink versenyeiről, de továbbra is igyekszünk beszámolni arról, hogy telnek számukra az otthoni edzések. A BVSC Naplóban mutatjuk is, hogy kikkel beszélgettünk a szezonról és a jelenről a múlt héten.

Sajnos hárman is elkapták a koronavírust a külföldi edzőtáborozásból hazatért úszócsapatunkban. Ami viszont a legfontosabb, hogy mindenki jól van közülük. Ez is felhívja a figyelmünket, hogy mindenki, aki teheti, maradjon otthon, mert ezzel segítünk a legtöbbet mindannyian!

Továbbra is tart a Bernek Péter és feleségének, Mutina Ágnesnek az ötlete alapján elindult jótékonysági akció. Sőt, a felajánláshoz újabb úszók csatlakoztak, így a tervezetthez képest később zárulnak az aukciók. Ráadásul a következő napokban is lesznek még BVSC-s ereklyék a licitnyeremények között, úgyhogy érdemes követni a közösségi oldalakat, hiszen a teljes befolyt összeget a Dél-pesti Centrumkórház Hematológiai és Infektológiai Intézetének ajánlják fel a sportolók.

Bár a kerekesszékes vívók már korábban érezték a versenyek elhalasztásával járó változásokat, Veres Amarillának is rosszul esett a paralimpia elhalasztása. Azonban sportolónk most már előre tekint és azt is elárulta, mit csinál szabadidejében.

Aki követi vízilabda szakosztályunk közösségi oldalait, láthatja, hogy bár a vizes edzések hiányoznak a programból, nem pihennek játékosaink. A Fiú Gyermek Országos Bajnokságban szereplő csapat edzőjét, Nagy Sándort kérdeztük a szezonról, majd Petrovics Mátyás is elmondta, hogy a női szakágnál hogyan zajlanak az otthoni edzéseket.

Igaz, labdarúgó edzésekre sincs lehetőség a koronavírus-járvány miatt, de a csapatok nem pihennek. Mindenki otthon próbálja elvégezni a kapott feladatokat. Az edzők és csapataik bemutatását a legkisebbek egyik mesterével, Száraz Tiborral kezdtük, majd a legkisebbek szekcióvezetőjével, Német Györggyel beszélgettünk többek között arról is, hogy ők miként élik meg a jelenlegi helyzetet.

Kézilabda edzőinket bemutató sorozatunkban ezúttal a leány U11, U12 és U13-as együttes trénerével, Gajdán Grétával ismerkedtünk meg. A 24 éves sportoló jelenleg is játszik a felnőttek között, de e mellett tanárként és edzőként is dolgozik. Ő mesélt csapatairól!

Ahogy minden sportágban, röplabdázóinknál is szünetel a bajnokság, de ez nem jelenti azt, hogy a munka is megállt volna. A legkisebb korosztállyal foglalkozó Hangodyné Lakatos Enikő osztotta meg velünk azt, hogy ők miként készülnek a jelenlegi helyzetben.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay