Menü

BVSC Napló: Fokozatos újrakezdés

2020. Május 18
700
BVSC Napló: Fokozatos újrakezdés

Labdarúgóink készülhetnek az NB III-ra, de az utánpótlás és a női szakág szisztematikus építkezése is folytatódik. A női és férfi felnőtt vízilabdacsapat vezetőedzői szerint jó döntés született a bajnokság lezárásával. Minden további a BVSC Naplóban!

Folytatódott a fokozatos újrakezdés egyesületünk életében is. A felnőttek után az utánpótlás számára is megnyílt a lehetőség, hogy ismét közös edzésen vegyenek részt sportolóink. Azonban továbbra is fontos az óvatosság, ennek érdekében új házirend lépett életbe létesítményeinkben.

Szűcs Levente a férfi- és Petrovics Mátyás a női vízilabdacsapat vezetőedzője szerint is a lehető legjobb döntés született a bajnokságok lezárásával. A férfiak mestere azt is elárulta, hogy kikkel erősít az együttes a következő szezonra. Az érkezők között BL-tapasztalattal rendelkező játékos is akad.

Felnőtt csapat, utánpótlás és női labdarúgás. Többek között ezekről beszélgettünk a labdarúgók szakosztályvezetőjével, dr. Horváth Gáborral, aki elárulta, hogy szeretnének jól teljesíteni az NB III-ban, de továbbra is fontos az utánpótlás és a női szakág fejlesztése. A felnőtt csapat közben már a szabályok betartásával megkezdte a felkészülést a harmadosztályra.

Bár az utóbbi időben új sportágat is kipróbált Bóta Botond, de műugrónk elárulta, hogy céljai nem változtak és szeretne jól szerepelni a következő nagyobb versenyein. Reményei szerint hamarosan újra elkezdődnek számára a vizes edzések.

Folytattuk a birkózók otthoni edzéseit bemutató videósorozatunkat. Reméljük, hamarosan már a közös edzésekről számolhatunk be, de addig is bepillantást engedtünk az otthoni tréningekbe, ahol kitartóan végezték sportolóink az edzőktől kapott feladatokat.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz