Menü

BVSC Napló: Folyamatos nyitás

2020. Június 01
877
BVSC Napló: Folyamatos nyitás

Egyre több szakosztálynál kezdődött meg a közös munka, amelyet igyekszünk is bemutatni holnapunkon. Továbbá fontos hír, hogy bár feltételekkel, de strandunk is megnyitja kapuit a nagyközönség előtt.

Igyekszünk folyamatosan beszámolni szakosztályaink újraindulásáról. Ezúttal a női röplabda és a női vízilabda együttes edzéseibe pillantottunk be. Mindkét szakosztályról elmondható, hogy nagyon várták már a közös tréningeket.

„Nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom, de hiányzott az úszás” – árulta el Alaksza Dóra. Márpedig a vízilabdázók az úszást labdával szeretik csinálni, de már a nélkül is hiányzott nekik a víz. Farkas Kata pedig dietetikusként is sokat segített a csapatnak az utóbbi hetekben is.

Folytattuk birkózó edzőinket bemutató sorozatunkat, amelyben ezúttal Kovács Leventével beszélgettünk. Az Erdélyből származó szakember a BVSC szabadfogású szakágának munkájáért felel és szeretné, ha a saját utánpótlásból nevelnék ki a jövő tehetségeit.

Helsinkiben olimpiai aranyérmet szerzett 400 méteres gyorsúszásban, majd az 1956-os ötkarikás játékok után nem tért haza. Kanadában lett edző és fotóművész. A Zuglói Hősök 10. részében Gyenge Valériával ismerkedünk meg.

Strandunk június 2-án megnyitja kapuit a nagyközönség részére, viszont bizonyos szabályok betartásával. Ezek közül a legfontosabb, hogy egyszerre 126 fő tartózkodhat a strandon és a 65. életévüket betöltött személyek számára az egészségük védelme érdekében nem engedjük meg a belépést.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz