Menü

BVSC Napló: Indul a táborszezon

2020. Június 15
925
BVSC Napló: Indul a táborszezon

A nyári időszak nem jelent pihenést szakosztályaink életében, hiszen rengeteg tábort kínál a gyermekeknek egyesületünk. A BVSC Napló legújabb részéből kiderül az is, hogy ezúttal melyik szakosztályunk edzését látogattuk meg.

Múlt héten is igyekeztünk közösségi oldalainkon bemutatni, hogy milyen sportolási lehetőségek lesznek nyáron a BVSC-Zugló telephelyein. Ezúttal a labdarúgó és kézilabda táborral kapcsolatos információkat közöltük.

A BVSC-Zugló női vízilabda együttese pár hete már ismét közösen készül. Petrovics Mátyás tanítványai kitartóan végzik a vizes edzéseket is. Youtube-csatornánkon bemutattuk, hogy készülnek a következő szezonra a lányok.

Bár a Magyar Labdarúgó Szövetség nem hirdetett végeredményt a koronavírus-járvány miatt félbeszakított szezonban, de a BVSC-Zugló labdarúgói készülhetnek az NB III-ra. Szakosztályunk pedig érmekkel is kedveskedett a bajnokcsapatnak.

Pár hete már női röplabdázóink életében is felváltották az otthoni edzéseket a közös tréningek. A lányok már hiányolták egymás társaságát és azt is elárulták, hogy az izomláznak is tudtak örülni. Nyuka Noémi és Puskás Petra nyilatkozott honlapunknak.

Négy részes videósorozatot indított honlapunk, amelyben visszatekintünk kézilabda szakosztályunk elmúlt négy szezonjára. Elsőként a kezdeteket elevenítettük fel írott és videós formában is.

Mivel a birkózás kontaktsportág, így különösen is nagy ajándék volt sportolóink számára, hogy már újra birkózhatnak. Illés Gergely szakosztályvezetőnk elárulta, hogy milyen állapotban tértek vissza a fiatalok és a nyári programot is megosztotta velünk.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz