Menü

BVSC Napló: Irány az NB II!

2020. Július 13
617
BVSC Napló: Irány az NB II!

Múlt héten eldőlt, hogy nagy örömünkre felnőtt női kézilabdázóink indulhatnak az NB II-ben, így több mint 40 év után szerepelhet Nemzeti Bajnokságban a csapat. Sajnos Lovassy Krisztián egy versenybalesetben megsérült, de már a visszatérésre gondol.

Bár a tétmérkőzésekre még szeptemberig várniuk kell kézilabdázóinknak, de remek híreket kaptak csapataink. Felnőtt női együttesünk ősztől az NB II-ben szerepelhet, de az utánpótlás is szintet léphet.

Vasárnap este járta be az internetet a hír, hogy az 1. Gello-kupa rajtja után hatalmas tömegbukás volt az országúti kerékpárversenyen. Sajnos klasszisunk, Lovassy Krisztián is részese volt ennek a balesetnek, de sportolónk bízik a gyors felépülésben. Azért örömhír is akad a kerékpározóknál. Filutás Viktor ugyanis a dobogón zárt a szezon első pályaversenyén.

Már csak alig két hét és újra tétmérkőzésen szurkolhatunk vízilabdázóinknak. Előbb férfi, majd női csapatunkért szoríthatunk majd a Magyar Kupában. A Duna Arénában kisorsolták a férfiak csoportjait.

Nemcsak a parton végez profi munkát női vízilabdázóink vezetőedzője, Petrovics Mátyás, hanem az iskolapadban is. A szakember átvette mesterfokozatú okleveles vízilabda szakedzői diplomáját, így az új szezonnak már a megszerzett tudással vághat neki.

A héten meglátogatta videós stábunk strandröplabdázóink edzését. A lányok aztán a hétvégén ismét szépen teljesítettek. Krachler Réka és Bekó Lili három versenyen indult, vasárnap ráadásul aranyérmesként zárta a napot.

Ahogy beszámoltunk róla Pálos Péter és Csonka András is kvótát szerzett asztaliteniszezőink közül a paralimpiára. Riói ezüstérmesünkkel beszélgettünk többek között a karanténos időszak tapasztalatairól, motivációjáról és céljairól is.

Végéhez érkezett a székház felújítása, amelynek befejezését már sportolóink is nagyon várják. Megtekintettük az utolsó simításokat az átadás előtt. Többek között új öltözők, edzőterem, orvosi szoba. Július végétől mindenkit szeretettel várunk itt is!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz