Menü

BVSC Napló: Százszázalékos formák

2019. Szeptember 09
1185
BVSC Napló: Százszázalékos formák

Ez a hét sem kezdődhet BVSC Napló nélkül. Biztos sokak számára telt sűrűn az ősz első hete, de van egy jó hírünk, amennyiben valaki lemaradt volna BVSC-s sportolóink eredményeiről, most bepótolhatja a lemaradását.

A szeptemberről sokaknak az iskolakezdés jut elsőnek eszükbe, számunkra viszont más szempontból is fontos az ősz első hónapja. Csapatsportágaink többségének ugyanis ekkor indul a bajnokság. Közülük felnőtt labdarúgóink kezdték legkorábban a szezont még augusztusban, de azóta megállíthatatlanok a BLSZ I-ben Gabala Krisztiánék. Ezúttal az Újpest II volt az áldozat (5-2), így a 4. forduló után már négy győzelemnél tartanak a fiúk, ráadásul szerdán a Budapest Kupa első körét is sikerrel vették, ahol több fiatal játékosunk is szerepet kapott.

Fiatalok férfi vízilabdázóinknál is akadnak, így még kell egy kis idő, hogy összeszokjon a csapat. Ez viszont egyelőre nem látszik az eredményeken, hiszen Szűcs Levente tanítványai a szombathelyi idegenbeli (14-12) győzelem után hazai medencében a Szentest is legyőzték (12-7), így eddig ők is százszázalékosak.

A kézilabdázók és röplabdázók számára még nem kezdődött el az idény, de hamarosan számukra is becsengetnek, így folytattuk az edzőket és csapataikat bemutató sorozatunkat.

Birkózásban eldőlt, hogy két sportolónk is utazhat az olimpiai kvalifikációs világbajnokságra, továbbá megismerkedtünk a szintén vb-re készülő kerekesszékes vívónk, Veres Amarilla stábjával.

Egyéni sportolóink közül pályakerékpárosaink ezúttal sem pihentek. Filutás Viktor, Lovassy Krisztián és Borissza Johanna is a Top10-ben végzett a prágai versenyen.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz