Menü

Csapat vagyunk

2018. Február 04
427
Csapat vagyunk

A klubunkban folyó szakmai munkát, illetve férfi vízilabdacsapatunk egységes játékát még az olyan nagycsapatok is elismerik, mint az Europa-kupagyőztes Ferencváros és a Bajnokok Ligája-győztes Szolnok.

Ez a két együttes ugyanis egymást követően testközelből tapasztalhatta meg, hogy még a világsztárokkal teletűzdelt csapatok ellen is milyen komoly fegyver lehet az egységes, csapatjátékra törekvő BVSC-s szellemiség. A Fradi ellen szerdán még csak három negyeden keresztül bírtuk a tempót, ám a szolnoki világválogatott ellen már majdnem összejött a 32 perces bravúr. Csapatunk ugyanis az OB I-es bajnokság 13. fordulójában a BL-győztes Szolnoki Dózsát fogadta a Szőnyi úti uszodánkban. Annak ellenére, hogy a világ egyik, hanem a legjobb együttese volt a vendég, Szűcs Levente fiai nem ijedtek meg, hanem egyszerűen nekiestek az ellenfélnek. A gólgazdag mérkőzésen szünetben 7-6-ra vezettek is Létay Krisztiánék, s bár a harmadik negyedben sikerült fordítania az időközben feljavuló és taktikát váltó Szolnoknak, az utolsó etapban többször is meg volt a lehetőségünk az egyenlítésre. Ez sajnos nem sikerült, így a találkozót 10-9-re a Szolnok nyerte, ám még a BL-győztes edző, Cseh Sándor is elismeréssel nyilatkozott csapatunk játékáról.

Mint, ahogy az várható volt, az A csoportban a Szolnok és a Fradi mögött a harmadik helyen fejezzük be az alapszakaszt, melyből már csak egy forduló van hátra. Február 21-én 20 órakor hazai medencében a VasasPlaket együttesét fogadjuk majd.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz