Menü

Csonka András duplázott az Országos Bajnokságon

2019. December 11
845
Csonka András duplázott az Országos Bajnokságon

Egyéniben és párosban is magyar bajnok lett Csonka András, miután nem talált legyőzőre az asztaliteniszezők para Országos Bajnokságán. Előbbi fináléban éppen klubtársát, Pálos Pétert győzte le sportolónk.

A BVSC-Zugló adott otthont az asztaliteniszezők para Országos Bajnokságának, amelyen két versenyzőnk is remekül teljesített. Egyéniben Csonka András és Pálos Péter is hibátlanul lépett tovább csoportjából, ráadásul Csonka szettet sem veszített. Az elődöntőben viszont már nehezebb dolga volt, de végül öt játszmában legyőzte Zborai Gyulát. A másik ágon Pálos könnyebben jutott a fináléba. Következhetett tehát a BVSC-s házidöntő. Ezúttal Csonka nyerte meg kettejük csatáját 3:0-ra, így ő lett egyéniben a magyar bajnok.

Ezzel viszont nem ért véget sportolóink remeklése. András a nagykanizsai Zborai oldalán is a döntőig menetelt, ahol 3:0-ra győzték le az összevont páros főtáblán a Szvitacs Alexa, Bicsák Bettina kettőst. Pálos ezúttal búcsúzott a négy között, éppen Csonkáék ellen egy ötszettes mérkőzésen, de így is bronzéremnek örülhetett a szintén nagykanizsai Szerdahelyi Krisztofer párjaként.

Gratulálunk sportolóinknak!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz