Menü

Daróczi: „Idegesen kezdtünk, de magabiztos siker lett”

2019. Október 20
1001
Daróczi: „Idegesen kezdtünk, de magabiztos siker lett”

Hazai pályán megszerezték második győzelmüket a BVSC-Zugló női röplabdázói az NB II-ben. A lányok ezúttal a Miskolci VSC-t győzték le 3-1-re. Daróczi Gergely vezetőedzőnk elégedetten értékelte a találkozót.

A múlt héten győzelemmel mutatkozott be felnőtt női röplabdacsapatunk az NB II-ben, viszont az volt a cél, hogy hazai pályán is sikerrel debütáljon az együttes. Nem is kellett csalódnia a Szőnyi úti Kézilabda csarnokba kilátogató nézőknek.

Bár az első szettben ráijesztett a Miskolci VSC Daróczi Gergely tanítványaira és a lehető legkisebb különbséggel 25:23-ra megnyerte azt, de a folytatásban már fiatal csapatunk akarata érvényesült. Előbb 25:8-cal kiegyenlítették a mieink a találkozót, majd alig negyedóra alatt a második játszmát is megnyerte a BVSC (25:14). Ez a lendület pedig a zárófelvonásban is kitartott. Hamar elléptek a lányok és végül 25:15-re ott is diadalmaskodtak, így 3-1-re megnyerték első hazai meccsüket is a bajnokságban.

„Picit megint idegesen kezdtünk, mint a múlt héten az első szettben. Vezettünk az elején, aztán a játszma közepén egy kis hullámvölgybe kerültünk és a végén nagyon kevesen múlt, hogy megnyerjük. Aztán onnantól kezdve szerencsére a gátak átszakadtak, átvettük az irányítást és magabiztos sikert arattunk” – nyilatkozta vezetőedzőnk.

Daróczi Gergely további értékelése az alábbi videóban megtekinthető.

 

 

Szép volt lányok! Hajrá BVSC!

 

Női röplabda NB II:

BVSC-Zugló–Miskolci VSC 3-1 (-23, 8, 13, 15)

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz