Menü

Díjazták a női pólósokat

2016. Március 23
424
Díjazták a női pólósokat

Nők a Sportban- és Média-díjakat adott át március 22-én Borkai Zsolt, a MOB elnöke, illetve Regőczy Krisztina, olimpiai ezüstérmes, világbajnok jégtáncos, a MOB elnökségének tagja, a MOB Nők a Sportban- és Riskó Géza, a MOB Média Bizottságának vezetője. A MOM Kulturális Központban összesen 15 kategóriában ismertek el szakembereket, sportolókat és újságírókat.
A Magyar Olimpiai Bizottságban évtizedes hagyománya van a két bizottság ünnepségének, mely időben a nőnaphoz és a magyar sajtó napjához köthető. Az újságírókat 1992-től ismeri el a MOB, a nők sportjáért tevékenyen résztvevők pedig 2002 óta kapnak elismerést.

Az idei ünnepségen Életmű- és Nívó-díjakat, illetve Okleveleket adtak át. A Nők a sportban elismerést a belgrádi Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett női vízilabda-válogatott tagjai vehették át. Nagy büszkeségünkre a díjazott együttesnek két BVSC-s tagja is volt. A korábban már világbajnoki címet is szerző Takács Orsolya mellett egyesületünk saját nevelésű pólósa, Illés Anna is helyet kapott a csapatban. A két kiváló BVSC-s pólós remélhetőleg a riói olimpiára utazó magyar csapatnak is tagja lesz majd. Hozzájuk csatlakozhat még csapatunk harmadik erőssége, Kisteleki Dóra is.


Riersch Tamás

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz