Menü

Döntetlen és győzelem az edzőmérkőzéseken

2020. Január 29
1367
Döntetlen és győzelem az edzőmérkőzéseken

Újabb két felkészülési mérkőzéssel hangoltak felnőtt labdarúgóink a tavaszi rajtra. Gabala Krisztián vezetőedzőnk felemás érzésekkel zárta a két találkozót. A csapat a Putnok ellen döntetlent játszott, a Taksonyt viszont legyőzte.

Két újabb mérkőzésen vannak túl Gabala Krisztián tanítványai, hiszen a BVSC labdarúgói vasárnap a Putnok, míg kedden a Taksony vendégei voltak. Előbbi gárda az NB III Keleti csoportjának középmezőnyéből várja a tavaszi folytatást, így jó erőfelmérő volt a harmadosztályba vágyó csapatunknak ez az összecsapás. A 0-0-s félidőt követően végül 1-1-es döntetlent játszottak a fiúk, Balogh Béla szerezte a mieink gólját.

„A putnoki találkozóval finoman fogalmazva sem voltam elégedett” – kezdte értékelését vezetőedzőnk. „Nem az eredmény érdekel, sokkal inkább a morál, mentalitás vagy az éppen aktuális mérkőzés taktikai céljainak megvalósulása. Pozitívumként csak azt tudom kiemelni, hogy emberhátrányban is eredményesek tudtunk lenni.”

Putnok–BVSC-Zugló 1-1

1. félidő: Gábor – Balázs, Kovács, Balogh M., Simon – Peszmeg, Gulyás, Lázár – Korozmán, Szabó, Murai

2. félidő: Horváth – Schrammel, Kovács, Balogh B., Pintér – Szabó, Gulyás, Simon – Kelemen, Bozsik, Sashegyi

Gólszerző: Balogh B.

 

 

A Taksony szintén az NB III-ban szerepel, ott a Közép csoportban jelenleg a kiesés elől menekül. Ezen a mérkőzésen már gördülékenyebb volt valamivel a csapatjátékunk és talán ennek is köszönhető, hogy labdarúgóink 5-2-re felülmúlták ellenfelüket.

„Taksonyban már pozitívabb képet mutattunk, ennek eredménye lett a győzelem. Új taktikai elemeket gyakorlunk, építjük be az új játékosokat, és folyamatosan keresem a legjobb tizenegyet, amely a leghatékonyabban játszik majd” – zárta értékelését Gabala Krisztián.

A héten újabb két felkészülési mérkőzés vár a csapatra. Csütörtökön az új műfüves pályánkon fogadjuk a Monort (14:00), majd szombaton ismét a Tatai úton játszunk a Dabas ellen (11:00).

Hajrá BVSC!

 

Taksony–BVSC-Zugló 2-5

1. félidő: Horváth – Balázs, Balogh M., Balogh B., Pintér – Lázár, Peszmeg, Szabó – Schrammel, Kovács, Murai

2. félidő: Gábor – Simon, Kovács, Balogh B., Pusztai – Lázár, Gulyás, Korozmán – Árvai, Hrepka, Bozsik

Gólszerzők: Korozmán 2, Murai, Gulyás, Balogh B.

 

Archív fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz