Menü

Edzőnk keretet hirdetett

2017. Január 02
420
Edzőnk keretet hirdetett

Bár férfi vízilabdacsapatunk edzője, Märcz Tamás január 1-től vette át a válogatott irányítását, a leendő szövetségi kapitány már az óesztendő utolsó napján kihirdette az új válogatottnak a keretét.

Szakvezetőnk első szövetségi kapitányi teendőjeként húsz játékost hívott be a szolnoki összetartásra.

Märcz Tamás a húszfős keret mellett a szakmai stábját is megnevezte. A keretben és a stábban is több ismerős nevet találni. Az új kapitány munkáját Gerendás György és Németh Zsolt edzők fogják segíteni, az orvosi feladatokat továbbra is Gábor Antal látja majd el, illetve a korábbi gyúró, Illés Roland is marad a válogatott mellett.

A január 5-8 közötti szolnoki összetartáson a formálódó magyar válogatott tagjainak öt edzést tartanak, melyből a péntek esti sajtónyilvános lesz. Az itt tanultakat a játékosok a februári Volvo-kupán már élesben is gyakorolhatják majd. S, hogy kikre számít edzőnk a jövő sikereinek elérésében?

Kapusok: Decker Attila (Honvéd), Lévai Márton (DVSE), Nagy Viktor (Szolnok). Mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Kovács Gábor, Nagy Ádám, Salamon Ferenc, Zalánki Gergő (OSC), Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs, Kovács Gergő (Eger), Fülöp Bence, Jansik Dávid, Mezei Tamás, Vámos Márton (Szolnok), Kovács Péter, Török Béla (BVSC), Manhercz Krisztián, Sedlmayer Tamás (Szeged), Tóth Márton (FTC).

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz