Menü

Elkészült a kondiparkunk

2018. Június 21
1481
Elkészült a kondiparkunk

További képek>>>

A tegnapi nap folyamán ünnepélyes keretek között átadtuk a strandmedence és strandröplabda-pálya közötti területen kialakított szabadtéri kondiparkot. Pontosabban nem is egy, hanem mindjárt két parkot, az egyiket – amelyik fából készült – inkább a fiatalabb korosztály számára építették, a másikat – fémből – pedig sportolóink használhatják majd. Ezen kívül két szabadtéri pingpongasztalt is felállítottak, illetve két lombos fát is elültettek, melyek remélhetőleg hamarosan árnyékot adnak a kondipark használóinak.
A bruttó 10,5 millió forintos beruházás a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósulhatott meg. Dr. Hatala József, a tanács elnöke a tegnapi ünnepségen elmondta, hogy „a sportnak kiemelkedő szerepe van az ifjúság nevelésében, ezért örül a klubunkkal való együttműködésnek.” Szatmáry Kristóf, egyesületünk elnöke pedig klubunk partneri kapcsolatait nevezte a sikereink elsődleges zálogának.
-    A fejlődésünk a partnerekkel való sikeres együttműködéseknek köszönhető. Ilyen erős és hatékony kapcsolatunk van az Emberi Erőforrás Minisztériummal, a zuglói önkormányzattal és most már a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal is – mondta az elnök.
Az új létesítményeket, illetve klubunk dinamikus fejlődését a két elnökön kívül Sárfalvi Péter sportért felelős helyettes államtitkár is méltatta, aki azt is elárulta, hogy mindig örömmel jön a Szőnyi útra.
-    36 éve itt játszottam első vízilabda-mérkőzésemet, majd miután öttusázó lettem, sok versenynek itt rendezték az úszószámát, így jól ismerem a klubot. Örömmel látom, hogy mennyi minden megváltozott, megújult és megszépült azóta, amióta utoljára itt jártam.
A fejlesztések persze csak akkor érnek valamit, ha azokkal az eredményesség javulása is együtt jár. Szerencsére eredményesség terén is évről évre sikerül előre lépnünk, amit bizonyít, hogy az idei évzáró kerti partinkon már annyi díjat és elismerést kellett átadniuk vezetőinknek – az idei díjátadásból Szatmáry Kristóf és Sárfalvi Péter mellett Rozgonyi Zoltán zuglói alpolgármester is kivette a részét -, amennyi gratulációt néhány éve még elképzelni sem tudtunk volna.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz