Menü

Elnöki gratuláció az ovisoknak

2017. Június 06
434
Elnöki gratuláció az ovisoknak

Szatmáry Kristóf, klubunk elnöke jogerősen pert nyert az RTL Klubbal szemben.

A bíróság 300 ezer forint kártérítésre és bocsánatkérésre kötelezte a csatornát, amiért az 2015-ben valótlanul állította, hogy a BVSC-Zugló elnöke és fia használta az egyesület még át nem adott, új uszodájának medencéjét, és ezzel megsértette Szatmáry Kristóf jóhírnevét.

Elnökünk a bíróság által megítélt összeget nem kívánta magáncélra felhasználni, ezért egy olyan területet keresett, ahol segítséget jelenthetett ez a 300 ezer forint. Így jutott el a Zuglói Tihany Óvodához, mely az egyik legsportosabb intézmény a XIV. kerületben, ráadásul klubunk vezetője igencsak jól ismeri, hisz valamikor ő is az óvoda növendéke volt.

A Zuglói Tihany Óvoda a közelmúltban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megható kisfilmjükkel megnyerték a nyári vizes világbajnokság szurkolói pályázatát. A díjátadón a zuglói ovisoknak klubunk két klasszisa, Bernek Péter és Verrasztó Dávid is személyesen gratuláltak. A gratulálókhoz csatlakozott elnökünk is, aki a június 6-i látogatása során többek között ezt a filmet is megtekintette. A látogatás azonban nem erről szólt, hanem annak az udvari játszóeszköznek – egy fa lovas kocsinak - az átadásáról, melyet Szatmáry Kristóf a 300 ezer forintos kártérítésből vásárolt az óvoda számára.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz