Menü

Érmes remények

2017. Július 24
1086
Érmes remények

András Csaba és Both Olivér csapatban bronzérmet szereztek a portugáliai Guimaraes-ben rendezett serdülő és ifjúsági Európa-bajnokságon.

Két versenyzőnk pedig az egyes és párosok versenyében is esélyes volt az éremszerzésre. Sajnos, ezúttal a papírforma nem jött be: Csaba és Olivér ugyan sikerrel vette az egyes első fordulóját (előbbi egy észtet, utóbbi egy görögöt vert simán), ám a második forduló Olivér, a harmadik pedig Csaba számára jelentette a végállomást. (Előbbi egy lengyeltől kapott ki 3-1-ről 4-3-ra, utóbbit pedig egy cseh versenyző győzött le).

Két tehetséges versenyzőnk a párosok küzdelmében is a vártnál hamarabb búcsúzott: a 16 közé jutásért egy svéd duótól kaptak ki a döntő játszmában 11-9-re. András Csaba az éremszerzéshez legközelebb a vegyes párosok versenyében járt, ahol a román Elenea Adriana Zaharia oldalán a negyeddöntőben szenvedett vereséget egy orosz kettőstől.

Csaba és Olivér így is büszke lehet a teljesítményére, hisz Európa legjobb serdülő asztaliteniszezői között is helyt álltak, és teljesítve a minimum elvárást, a kontinensviadalról éremmel tértek haza.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz