Menü

Erős aquafitness

2017. Március 01
1957
Erős aquafitness

Ősz óta újra van aquafitness-szolgáltatásunk, ráadásul erősebb, mint valaha. Köszönhetően annak, hogy az oktatónk az uszoda melletti karateteremből került ki.

- Valóban itt karatézom a BVSC-ben, de emellett szinkronúszó edző és egy belvárosi iskolában gyakorló testnevelő is vagyok– mondta Rancz Lívia oktató. – Nyáron kaptam a felkérést, hogy heti két alkalommal tartsak aquafitness-edzéseket, amelyeket ősszel meg is kezdtem.

Lívia érkezése előtt több mint fél évig szünetelt ez a szolgáltatás, emiatt a korábbi aquafitness-tagok lemorzsolódtak. A szolgáltatás újraindulását pedig még csak lassan kezdik felfedezni.

- Hogy kiknek ajánlott a vízitorna? A műtét utáni rehabilitációsoknak, a keringési problémákkal küzdőknek, az idősebbeknek, és mindenkinek, aki mozogni szeretne, de legszívesebben valamilyen kímélő mozgást végezne.

Az aquafitness heti két alkalommal kedden és csütörtökön 21.00 – 22.00 között zajlik az új medencénkben, ahova minden érdeklődőt szeretettel várunk! A régi/új szolgáltatásunkat ajánljuk mindenkinek, a régieknek, akik már ismerik az aquafitness előnyeit, és az újaknak is, akik szívesen kipróbálnák a vízitornát.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz