Menü

Értékes helyezések a serdülőktől

2019. December 17
612
Értékes helyezések a serdülőktől

A BVSC-Zugló adott otthont a Serdülő Fiú Top24 Bajnokságnak, ahol öt asztaliteniszezőnk is érdekelt volt. Fiataljaink jól szerepeltek, a legelőkelőbb helyezést Krebs Levente érte el, aki a negyedik pozícióban zárta a versenyt.

A BVSC-Zugló mindig is híres volt arról, hogy remek utánpótlás bázissal rendelkezik és jó látni, hogy az ifjúságiak után a serdülők is korosztályuk élmezőnyébe tartoznak asztaliteniszezőinknél. A Serdülő Fiú Top24 Bajnokságon öten képviselték klubunkat, akik hazai környezetben állhattak asztalhoz.

Bíró Bálint két győzelemmel zárta a csoportkört, de sajnos körbeverés miatt lemaradt a Top16-ról, ennek ellenére ezt követően szállította a sikereket, így végül a 17. lett. Hajdu Ákos már három győzelmet ért el az első körben, így harmadikként zárt csoportjában. Végül a 12. pozícióban fejezte be a viadalt.

A legjobb 10 között viszont három versenyzőnk is szerepelhetett. Cseri Ádám csupán egy hajszállal maradt le a Top8-ról, jó formája a továbbiakban viszont megtérült és az előkelő kilencedik helyen zárt. A legjobbak közé ketten is bejutottak. Ott Kárpáti Ágoston szoros meccseket játszott, ő aztán a 7., míg Krebs Levente épphogy lemaradva a dobogóról a 4. lett.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek is a szép eredményekhez!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz