Menü

Euroliga előtt Magyar Kupa hétvége – VIDEÓ

2019. Október 24
539
Euroliga előtt Magyar Kupa hétvége – VIDEÓ

Péntektől vasárnapig Egerben ugrik vízbe felnőtt női vízilabda együttesünk a Magyar Kupa-selejtezőjében. Csapatunknak nem lesz könnyű dolga, hiszen az öt gárda közül négy is jó eséllyel pályázik a két továbbjutó helyre.

Nem panaszkodhatnak női vízilabdázóink, már ami a meccsterhelést illeti, mert a következő tíz napban nyolc találkozó vár rájuk. Ráadásul egyik sem ígérkezik könnyű feladatnak. Elsőként péntektől vasárnapig Egerben, a Magyar Kupa-selejtezőjében kell bizonyítaniuk a lányoknak.

„Tizenhat emberrel megyünk Egerbe pontosan azért, hogy tudjak lehetőséget adni pihenőre is. Továbbá mi még tanulófázisban vagyunk, mert nagyon sok olyan fiatal játékos van a csapatban, akiknek ez a Magyar Kupa lesz az első komolyabb megmérettetése igazából” – árulta el Petrovics Mátyás vezetőedzőnk.

Ami a csapat programját illeti, pénteken este a Dunaújváros ellen kezdenek a lányok, majd szombat délelőtt a BHSE, este pedig a Ferencváros vár az együttesre. Zárásként vasárnap délelőtt a házigazda Egerrel csapnak össze Leimeter Dóráék, amelyet múlt héten nagy csatában győztek le.

„Nyilván gondolkozunk a továbbjutásban, de azt gondolom, hogy nem szabad e miatt görcsössé válnunk, mert akkor nem fogunk jól játszani. Úgyhogy felszabadultan kell játszanunk, jól érezni magunkat a vízben és akkor szerintem képesek vagyunk továbbjutni” – nyilatkozta balkezes játékosunk.

A hétvégével kapcsolatos további várakozásokról az alábbi videóban esik szó.

 

 

 

Sok sikert kívánunk csapatunknak! Hajrá lányok!

 

Magyar Kupa-selejtező (Eger):

Péntek:

19:00 DUE-Maarsk Graphic–BVSC-Zugló Diapolo

Szombat:

10:00 BVSC-Zugló Diapolo–BHSE

18:00 FTC Telekom–BVSC-Zugló Diapolo

Vasárnap:

11:30 BVSC-Zugló Diapolo–LFÁ-ZF-Eger

 

Fotó: Mérei László

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz