Menü

Ez történt májusban

2020. December 24
168
Ez történt májusban

Többek között a bajnokságok végső fázisa vagy épp budapesti úszó Európa-bajnokság is várt volna ránk májusban. Azonban a vírus miatt elég csendesen alakult a sportvilág ebben a hónapban. Ennek ellenére klubunk életében voltak fontos történések.

Május elején a Magyar Labdarúgó Szövetség azt a döntést hozta, hogy nem folytatódnak többek között a BLSZ I. osztály, valamint az utánpótlás-bajnokságok küzdelmei sem. Bár bajnokokat nem hirdetett az MLSZ, eldőlt, hogy a tabella élén álló férfi együttesünk jó eséllyel készülhet az NB III-ra.

A labdarúgók után nem sokkal a Magyar Vízilabda Szövetség is bejelentette, hogy nem fejezik be a csapatok a 2019-2020-as szezont a bajnokságokban. Így női és férfi együttesünk is már a következő szezonra hangolódhatott.

Férfi vízilabdázóink meg is kezdték a felkészülést a következő idényre. Május közepétől pedig már a jövő évi kerettel dolgozott Szűcs Levente vezetőedző. Az érkezők között BL-tapasztalattal rendelkező játékos is akadt Gyárfás Tamás személyében, aki Egerből igazolt a BVSC-be, de érkezett továbbá Nagy Márton Szentesről és Irmes Pál Szombathelyről.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz