Menü

Ez történt novemberben

2020. December 30
225
Ez történt novemberben

Csapataink több szakágban is a dobogóról várhatják a tavaszi folytatást és egyéniben is szép sikereknek örülhettünk. A pályakerékpározók Európa-bajnokságon jártak novemberben, míg utánpótlás úszóink az országos bajnokságról szállították az érmeket.

A Fradi ellen zárult a bő egyhetes, három rangadót is tartalmazó időszak női vízilabdázóinknál. Petrovics Mátyás csapata szenzációs játékkal győzte le riválisát 12-8-ra, köszönhetően a remek kezdésnek is, így a dobogón telelnek a mieink.

Idén novemberben rendeztek először országos bajnokságot utánpótlás úszóinknak. A serdülők és az ifik is kitettek magukért és az 1 arany-, 2 ezüst- és 5 bronzérem mellett számos pontszerző helyezésnek, valamint egyéni csúcsoknak örülhettünk.

Négy sportolónk indulhatott a pályakerékpározók bulgáriai Európa-bajnokságán. Lovassy Krisztián szerepelt közülük a legjobban, aki két számban is a 10. helyen zárt.

A szezon eleje óta Szakál Dániel irányítja a férfi ifjúsági, valamint felnőtt kézilabda csapatunkat. Az együttes mindkét fronton jól kezdte az idényt és a dobogós helyekért küzd a bajnokságban. Vezetőedzőnkkel beszélgettünk többek között a további célokról is.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz