Menü

Farkas a vízben is farkas volt

2016. Július 20
375
Farkas a vízben is farkas volt

Egy arany- és egy ezüstérmet nyertek a magyar sportolók vasárnap a junior nyílt vízi úszók világbajnokságán az észak-hollandiai Hoorn-ban.

Mi azonban nemcsak erre, hanem egy hatodik helyezésre is nagyon büszkék vagyunk. A nők 10 kilométeres számában ugyanis klubunk versenyzője, Farkas Adél az értékes hatodik helyen ért célba.
A magyar szövetség tájékoztatása szerint a riói olimpián 1500 méteren induló Rasovszky Kristóf a 10 kilométeres versenyben diadalmaskodott, míg ugyanebben a számban Novoszáth Tamás a nyolcadik lett. A nőknél a két évvel ezelőtti győztes Kiss Nikolett ezúttal második lett, mindössze fél másodperccel lemaradva az aranyérmes brit Alice Dearing mögött. Farkas Adél pedig hatodikként végzett.
Az ifiknél a 16-17 évesek 7.5 kilométeres viadalában Sztankovics Dóra 7., Juhász Janka 12. lett, míg a fiúknál Kalmár Ákos 15., Monori Kristóf pedig 18. helyen ért be. A 14-15 évesek között Tabi Zoltán ötödik lett 5 kilométeren, míg Kun-Szabó Fanni hetedik, Borsi Anett pedig a 15. helyen zárt.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz