Menü

Foci óvodásoknak a BVSC-ben

2019. Augusztus 01
1815
Foci óvodásoknak a BVSC-ben

Ettől a szezontól három szekciója lesz labdarúgóink utánpótláskorosztályai számára. Ezekből elsőként ismerkedjünk meg a legfiatalabbakkal, amelynek Német György lesz a vezetője. A gyermekek részére külföldön is bevált módszerekkel készülnek az edzők.

A 4-5 éves vegyes csoport számára az örömszerzés és a labdás mozgásérzék fejlesztése mellett a szülő-gyerek foci – ami külföldön már több helyen jól működik – elindításával készítik elő a specifikus sportágképzést. Az első időszakban tehát az edzések tisztán játékos jellegűek.

„A legkisebb gyerekek számára különleges módszert indítunk. Az edzés során bevonjuk a szülőket is. Nem ők tartják a foglalkozást, de ők is jelen vannak és a gyerekek játékos feladatokkal sajátíthatják el a labdarúgás alapjait. Például terpesz alatt kell átfutni, vagy átvezetni a saját szülője lába alatt a labdát. Fontos, hogy élvezze a gyerek a labdarúgást” – árulta el Német György a kis szekció vezetője.

Az U7-esek már Bozsik-program korosztály, így számukra több torna is lesz majd a szezon során. Ők már tavaly is itt fociztak a BVSC-ben.

„A céljainkat tekintve szeretnénk tömegbázist építeni és minél több gyereket bevonni az egyesületi munkába, hogy megszeressék a sportágat. Az érkezők 90 százaléka általában zuglói kötődésű is. Hosszú távon szeretnénk mennyiségi és minőségi javulást elérni és ebből a tömegbázisból szeretnénk majd felépíteni a többi korosztályt is folyamatosan.”

A szülő-gyerek foci augusztus 22-től kezdődik, de folyamatosan lehet jelentkezni rá az alábbi elektronikus elérhetőségeken. A különböző korosztályok edzéseinek időpontjával és helyszínével kapcsolatban szintén az edzőknél lehet érdeklődni.

 

A kis szekció három korosztályból áll:

U5 (2015-ös születésűek)

U6 (2014-es születésűek)

U7 (2013-as születésűek)

 

Edzőink elérhetőségei:

Német György, szekcióvezető: 06 30 261 1635, nemet.gyorgy@bvsc.hu

Száraz Tibor, edző: 06 70 290 0845, trez.secco@gmail.com

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz