Menü

Focizz a BVSC-ben, már ovis kortól!

2020. Szeptember 30
1309
Focizz a BVSC-ben, már ovis kortól!

A BVSC-nél mindig is fontos volt az utánpótlásnevelés, és nincs ez másként labdarúgóinknál sem. Szakosztályunk legfiatalabb csoportja már a 2014-es, 2015-ös és 2016-os korosztályoktól kezdve várja a sportágat kedvelő gyerekeket!

Az előző évhez hasonlóan idén is a legfiatalabb, 4-5 éves kortól várja a BVSC-Zugló a focizni vágyó óvodásokat. A rövidtávú cél az, hogy a gyerekek megszeressék a sportágat és a mozgást. Hosszabb távon pedig szeretnék edzőink, ha sikerülne kinevelni már a legkisebb korosztályoktól kezdve játékosokat a nagyobb korosztályok számára, akár a felnőtt csapatig bezárólag.

„Szerencsére még mindig jönnek az új jelentkezők, köszönhetően annak is, hogy folyamatosan szervezzük, építjük korosztályainkat. A két legkisebb csapat edzésén már 20-25 fős létszámmal dolgozunk. Minden héten keresnek bennünket szülők, akik jelzik, hogy lehoznák hozzánk gyermeküket. A járvány ellenére nem esett vissza az érdeklődők száma az ovis korosztályban, aminek nagyon örülünk” – árulta el a korosztály egyik edzője, Száraz Tibor honlapunknak.

 

 

Talán nem megszokott még a labdarúgásban, hogy női edzője legyen a fiataloknak, pedig Hugyecz Renáta anyukaként és felnőtt női csapatunk aktív játékosaként, valamint licences edzőként is értékes tapasztalatokat tud átadni a gyerekeknek.

„Nekem kézenfekvő volt ez a korosztály, mivel kétéves lesz most a kislányom, így korban közel állok ehhez a csoporthoz. Itt főleg az a lényeg, hogy mennyire tudsz velük játszani. Szerencsére sikerült összehangolni az edzőséget és a felnőtt csapattal való edzéseimet. Hozzám és kollégámhoz az újonnan bekapcsolódó 4-5 éves korosztály tartozik. A célunk az, hogy élvezzék a játékot és megismerjék a sportágat. Továbbá mivel női játékos vagyok, így szeretnék a női utánpótlásba is bekapcsolódni, ami nekem szívügyem. Nagy öröm számomra, hogy már híre ment az egyesületnek és a legkisebbek közé is hoznak le kislányokat. Náluk pedig az a jó, ha minél tovább a fiúkkal edzenek, így bátorítok mindenkit, ha lánya érdeklődik a foci iránt, nyugodtan hozza le közénk edzésre” – mondta Hugyecz Renáta.

Gyere és focizz a BVSC-ben!

 

Edzőink elérhetőségei:

Német György, szekcióvezető: 06 30 261 1635, nemet.gyorgy@bvsc.hu

Száraz Tibor, edző: 06 70 290 0845, szaraz.tibor@bvsc.hu

Hugyecz Renáta, edző: 06 20 274 6647, hugyeczrenata@yahoo.com

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz