Menü

Fontos idegenbeli siker

2020. Október 19
499
Fontos idegenbeli siker

Fordulatos és gólgazdag mérkőzésen nyertek labdarúgóink a Sajóbábony vendégeként az NB III Keleti csoportjának 14. fordulójában. Gabala Krisztián tanítványai Kelemen Patrik és Hrepka Ádám duplájával 4-2-re diadalmaskodtak.

Mindenképp javítani szeretett volna csapatunk a Füzesgyarmaton elszenvedett 5-0-s vereség után. Ezúttal is közel 200 kilométeres túra várt a mieinkre, a tabella második felében található Sajóbábony ellen az NB III Keleti csoportjának 14. fordulójában. A 14. percben a hazaiak szereztek vezetést, miután Borai Szabolcs a 16-osról kilőtte a bal felső sarkot (0-1).

A félidő hajrájában viszont egy perc alatt sikerült fordítania a BVSC-Zuglónak. A 42. percben Simon Krisztián a saját térfeléről indította Murai Márkot, aki balról beadta a labdát Kelemen Patriknak, játékosunk pedig a kapust megelőzve a hálóba helyezett (1-1). Egy perccel később Simon lövését csak kiütni tudja a vendégek hálóőre, Kelemen pedig lecsapott a kínálkozó lehetőségre és megfordította az állást (2-1)!

 

 

A második félidőben ismét a Sajóbábony szerezte az első gólt. Mezőssy Levente távoli bombája sajnos utat talált a jobb felső sarokba (2-2). A hajrá viszont ismét a BVSC-é volt. A 74. percben Hrepka Ádám kapott jó labdát, aki egy igazítás után az öt és feles vonaláról újra megszerezte a vezetést (3-2).

Pár perccel később támadónk is duplázni tudott. Simon bal oldali szögletét követően Hrepka a bal kapufa mellett a rövid sarokba fejelt.

A találkozó végére mindkét együttes megfogyatkozott piros lapok miatt, de az eredmény már nem változott, így 4-2-re nyert csapatunk a Sajóbábony vendégeként!

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

 

NB III Keleti csoport, 14. forduló

Sajóbábonyi VSE - BVSC-Zugló 2-4 (1-2)

Sajóbábony: Bánhegyi (Poór 46.) - Marczis, Turcsik, Faggyas, Molnár (Mezőssy 54.), Titkó, Balogh D. (Matyi 76.), Borai (Sebők 62.), Tóth I. (Boda 62.), Lakatos, Pataki

BVSC: Gábor - Májer, Komódi (Hrepka 57.), Balogh B., Tóth K., Murai (Bartos 90.), Kelemen (Somodi 88.), Schrammel, Simon, Balogh M., Kovács

Gólszerzők: Borai (14.), Mezőssy (62.) ill. Kelemen (42., 43.), Hrepka (74., 79.)

Piros lap: Turcsik (85.) ill. Májer (92.)

 

Fotók: Babiczky Ákos

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz