Menü

„Gondolkodás nélkül igent mondtam”

2020. Május 02
1472
„Gondolkodás nélkül igent mondtam”

Reményeink szerint hamarosan edzésbe állhatnak csapataink, de amíg erre még várnunk kell, folytatjuk labdarúgó utánpótlásunkat bemutató sorozatunkat. Ezúttal az U15-ös korosztállyal foglalkozó felnőtt játékosunkkal, Sashegyi Krisztiánnal beszélgettünk.

 

Nem csupán edzőként, hanem még labdarúgóként is erősíted a BVSC-t. Viszont most előbbiről kérdeznénk. Mikor jött az ötlet, hogy a pálya mellett is kipróbáld magad?

Tavaly nyáron kértek fel az U14-es és U15-ös csapat asszisztens edzői szerepének betöltésére. Rögtön, gondolkodás nélkül igent mondtam erre a feladatra.

 

Milyennek értékeled eddig ezt az első szezonodat?

2019 év végéig az U14-U15-nél, majd idén januárjától az U15-ös csapatnál töltök be asszisztens edzői szerepet. A keret létszáma megfelelő, a játékosok mind egyénileg, mind csapatként is folyamatosan fejlődnek.

 

Hogy szerepeltetek a bajnokságban?

Az MLSZ Serdülő U15 II. osztály Közép B bajnokságban a tabella 5. helyén álltunk a szezon felfüggesztésekor. Kilenc győzelem mellett egy döntetlent játszottunk, valamint ötször kaptunk ki. A jövőt még nem látom előre, mivel a nyártól még nem tudom, hogy mi lesz a sorsom.

 

Otthon miként zajlottak az edzések az utóbbi időben?

Különböző edzésprogramot kaptak a játékosok napokra lebontva. Mobilizációs, erőnléti és technikai feladatokat teljesítettek. Mindenkinek nehéz ez az időszak, mert a sikeres munkához a játékosok elhivatottsága is szükséges, de napi kapcsolatban vagyok velük.

 

Te mivel tudsz kikapcsolódni?

Szakkönyveket olvasok és saját magam is végzem az előírt edzésmunkát.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz