Menü

Gyere kézilabdázni a BVSC-be!

2020. November 21
780
Gyere kézilabdázni a BVSC-be!

Kézilabdáztál már, de most újra kezdenéd? Vagy kézilabdázol most is, de csapatot keresel? 2004 és 2009 között születtél? Akkor ne is gondolkozz tovább! Várunk folyamatosan fejlődő kézilabda szakosztályunkba!

Pár éve ismét megalakult, a korábban nagy hagyományokkal bíró BVSC-Zugló Kézilabda Szakosztálya. Ami azt is jelenti, hogy ismét lehet szervezett módon, komoly egyesületi háttér biztosítása mellett kézilabdázni Zuglóban. A szakképzett edzők által irányított, jó hangulatú foglalkozások során a fiatalok elsajátíthatják Magyarország egyik legsikeresebb csapatsportágának alapjait.

Utánpótlásunk négy év alatt a nulláról építkezve már szép sikereket ért el. Felnőtt női együttesünk sajátnevelésű játékosokkal a soraiban, 40 év után szerepelhet az idei szezontól Nemzeti Bajnokságban, az NB II-ben!Ezúttal a 2004 és 2009 között született gyermekeknek hirdetünk toborzót, akik már korábban is kézilabdáztak, de esetleg abbahagyták a sportágat vagy éppen most keresnek csapatot.

Felvilágosítás és jelentkezés Tollingász Nóra szakosztályvezetőnknél lehetséges, a tollingasz.nora(kukac)bvsc.hu email címen.

Szeretettel várjuk új kézilabdásainkat!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz