Menü

Hajrában elhullajtott pontok

2019. Szeptember 30
1269
Hajrában elhullajtott pontok

Az Ikarus BSE csapatához látogattak a BVSC-Zugló labdarúgói a BLSZ I. osztályályának 7. fordulójában. Gabala Krisztián együttese kétszer is vezetett, de ezúttal be kellett érniük az egy ponttal, így először nem győztesen hagyták el a pályát a szezonban.

Vasárnap délután felnőtt csapatunk az Ikarus BSE vendége volt a 7. fordulóban. A házigazdák egy győzelemmel és négy vereséggel az utolsó előtti helyen, míg a BVSC öt sikerrel a tabella élén állt a forduló előtt. Bíztunk benne, hogy sikerül folytatni ezt a győzelmisorozatot.

A mérkőzés ennek megfelelően zuglói fölénnyel indult, a gólra viszont 26 percet várni kellett. Ekkor Szűcs László a találkozó során először oldalt váltott, és egy átadás után balról megállíthatatlanul a 16-os közepéig vezette a labdát, majd kapura fordulva megszerezte a vezető gólunkat (1-0)! A játék képe nem változott, viszont a félidő hajrájában védőink egymást találták el egy lövésnél a kapu előtt, amit kihasználtak a hazaiak és szerencsés találattal egyenlíteni tudtak (1-1).

 

 

A szünetben kettőt is cserélt vezetőedzőnk. Az 50. percben Murai Márk indult meg a bal oldalon, a tizenhatoson belül azonban Balog Tamás a térdénél megakasztotta, így a játékvezető büntetőt ítélt. A sértett állt a labda mögé és bár a lövését a hazaiak kapusa elsőre védte, de a kipattanónál Murai már nem hibázott (2-1). A mieink tovább támadtak, de a mérkőzés elején tapasztalható lendülethez képest a játék egyre inkább ellaposodott. Aztán az első félidő hajrájához hasonlóan ismét a játékrész végén voltak eredményesek a hazaiak. A 85. percben Borbély Bence duplázta meg önmaga és csapata góljainak számát (2-2).

A hátralévő időben hajtottak a fiúk a győztes gólért. A legnagyobb lehetőség Murai fejese volt, amelyet azonban az Ikarus kapusa bravúrral hárított. Így a mérkőzés döntetlennel ért véget, csapatunk pedig először vesztett pontot az idei bajnokságban. A Csepel ezt ki is használta, mivel győzelmével visszaelőzte a BVSC-t a tabella élén, igaz egy meccsel többet játszott a mieinknél.

„Győzelem reményében léptünk pályára, de sajnos most csalódnunk kellett, mert nem értük el célunkat. Kereshetnének kifogásokat, de mi nem ezt az utat járjuk. A bajnokság hosszú, nehéz és fárasztó, nekünk pedig a végelszámolásnál kell olyan helyen végezni, ami jövőt mutat. Minden csapat életében van ilyen nap, ez most nálunk is megtörtént. Gratulálok az Ikarusnak és további sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!” – értékelt vezetőedzőnk.

 

 

Szombaton 19 órától a jelenleg a dobogó harmadik fokán álló Pénzügyőr SE együttesét fogadjuk hazai pályán. Hajrá BVSC!

 

Ikarus BSE–BVSC-Zugló 2-2 (1-1)

Összeállítás: Horváth – Pálfalvi, Szabó, Lázár (Balázs 46.), Szűcs (Korozmán 63.), Murai, Kelemen (Sashegyi 71.), Schrammel, Simon (Somodi 46.), Balogh B., Balogh M.

Gólszerzők: Borbély 42., 85. ill. Szűcs 26., Murai 50.

 

Fotók: Babiczky Ákos

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz