Menü

Három a magyar igazság

2021. Szeptember 14
314
Három a magyar igazság

Mindhárom felnőtt férfi csapatunk számára elkezdődött már a szezon. A labdarúgóknak hamarabb, míg a kéziseknek és vízilabdázóknak a múlt héten. Jó hír, hogy mindegyik együttesünk győztes fordulót zárt a bajnokságban!

Mint ismert, vasárnap a Hősök terén járt Ferenc pápa a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárószentmiséjén. A szentatya alig hagyta el Magyarországot, délután egy másik Pápa látogatott a Hősök tere másik oldalára, a Szőnyi útra. A Pápai Perutz FC viszont biztosan nem boldogan távozott a fővárosból, ugyanis a forduló előtt az NB III Nyugati csoportjában éllovas labdarúgóink tettek arról, hogy ismét győztesen hagyják el a pályát.

A végeredmény tulajdonképpen már az első félórában kialakult. Szilágyi Máté és Takács Zsolt góljaira Sandal Dominik kétszer is gyorsan válaszolt, azonban az újabb Szilágyi találat már válasz nélkül maradt. Igaz a 38. percben Szilágyit kiállította a játékvezető, ami érzékeny veszteség csapatunk számára, azonban az eredmény már nem változott, így a 3-2-es győzelemnek köszönhetően őrzik első helyüket a mieink. Ezen a hétvégén a Mol Magyar Kupában a szintén NB III-as Iváncsát fogadjuk a 3. fordulóban szombaton 15 órától.

 

 

A múlt szombati BVSC Open záróeseményeként szép számmal látogattak ki a családosok a BVSC-Zugló–Miskolc férfi vízilabda OB I-es mérkőzésre és Kemény Kristóf tanítványai már az elején tettek róla, hogy jól szórakozzon a közönség. Egyik új igazolásunk, Szabó Bence kezdte meg a gólgyártást, a 9-1-es első két negyed után pedig már csak a különbség volt a kérdés. Végül 13-8-ra nyert a BVSC és külön öröm, hogy a gólokon kilenc mezőnyjátékosunk osztozott. Szerdán Szentesen pótoljuk az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésünket.

 

 

A férfi kézilabdázók számára csütörtökön indult a 2021-2022-es idény. Szakál Dániel tanítványai nem is okoztak csalódást és rögtön egy idegenbeli győzelemmel kezdték a szezont. A 10 gólig jutó Kopcsik Patrik vezérletével 32-27-re sikerült nyerni a Budapesti Elektromos SE vendégeként. Jövő vasárnap 18 órától a MAFC-BME együttesét fogadjuk.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz