Menü

Három ponttal távoztunk Egerből

2020. Augusztus 13
693
Három ponttal távoztunk Egerből

Labdarúgóink megismételték a vasárnapi eredményt szerdán is, az NB III Keleti csoportjában. Ezúttal idegenben, a forduló előtt listavezető Egert győzték le 2-0-ra Murai Márk és Hrepka Ádám góljával.

Második idegenbeli mérkőzésére utazott a BVSC-Zugló a labdarúgó NB III 3. fordulójában. Ezúttal Eger volt az úticél, ahol nem várt könnyű összecsapás a fiúkra, hiszen riválisunk két győzelemmel és 10-0-s gólkülönbséggel várhatta a Keleti csoport folytatását. A kispadra már leülhetett az arccsonttöréséből felépülő játékosunk Kovács Gábor is.

A találkozó elején a mieink gyakoroltak nyomást a hazaiakra, aminek meg is lett az eredménye. A 6. percben Szabó Ádám indult meg a bal oldalon, majd Pintér Nikolasznak továbbított előre, aki beadta balról a 16-oson belülre, ahol Murai Márk érkezett, és a bal hátvédet megelőzve a rövid sarokba fejelt (1-0)!

 

 

A gól után a mieink visszaálltak védekezni, a hazaiak támadtak, csapatunk pedig kontrából próbált veszélyeztetni, de komoly gólhelyzetig egyik gárda sem jutott el az első játékrészben.

A folytatásban egyből rákapcsolt az Eger, nagyon nyomtak a hazaiak, míg a mieink teljesen beszorultak, és fél óráig szinte az ellenfél kapujáig sem jutottunk el. Aztán a 86. percben Pintér Nikolasz a bal oldalon háttal állva emelt Hrepka Ádámhoz, aki szinte az alapvonalig felvitte a labdát, és éles szögből lőtt, a labda pedig a jobb kapufát érintve került a kapu bal oldalába (2-0)!

A gól után a mieink felszabadultan játszottak, és átvették az irányítást, az Eger játéka szétesett, míg az eredmény már nem változott, így 2-0-s győzelemmel és három ponttal a zsebünkben utazhattunk haza. A sikerben fontos szerepet játszottak szurkolóink is, akik 90 percen keresztül 12. játékosként buzdították a csapatot, remek hangulatot teremtve a lelátón!

 

 

Legközelebb hosszabb túra vár a csapatra. Vasárnap ugyanis Sényőre utazik az együttes a 4. fordulóban.

Hajrá BVSC!

 

NB III Keleti csoport, 3. forduló

Eger SE–BVSC-Zugló 0-2 (0-1)

Eger: Nacsa – Hegedűs, Vaskó, Nemes, Pál (Vajda 84.), Gresó, Valkay, Kis, Boros (Pataki 67.), Géringer (Antal 57.), Debreceni

BVSC: Horváth – Májer, Szabó, Balogh B., Tóth (Bartos 89.), Murai (Balázs 79.), Kelemen (Hrepka 61.), Pintér, Simon, Balogh M., Fisli

Gólszerzők: Murai (6.), Hrepka (86.)

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz