Menü

Hazai pályán megállíthatatlanok labdarúgóink

2019. November 17
1892
Hazai pályán megállíthatatlanok labdarúgóink

Kapott gól nélkül és győzelemmel zárták hazai pályán az őszi szezont felnőtt labdarúgóink. Gabala Krisztián tanítványai ezúttal a Testvériség SE együttesét győzték le 4-0-ra és továbbra is vezetik a tabellát.

Péntek este felnőtt csapatunk a Testvériség SE-t fogadta a BLSZ I. osztályának 14. fordulójában a Szőnyi úton. Győzelem esetén a többi meccs eredményétől függetlenül, a tabella élén maradhattak a fiúk. Ebben joggal bízhattunk hiszen a korábbi nyolc hazai meccsen egyik csapat sem tudott betalálni a BVSC-Zugló ellen.

A mérkőzés elején kiderült, hogy a vendég együttes nem bunker focit akart játszani nálunk, ennek ellenére végig a mieink irányították a játékot, sok helyzetet kialakítva. Már a 11. percben megszereztük a vezetést, Simon Krisztián cselezett a 16-os bal oldala mellett, majd a beadását a túloldalt helyezkedő Kelemen Patrik értékesítette (1-0). A 28. percben Lázár Zsolt végezhetett el szögletrúgást a bal oldalról, melyet a két védő közt kiemelkedő Balogh Miklós a jobb felsőbe fejelt (2-0).

 

 

A félidőben nem változtatott a kezdőcsapaton vezetőedzőnk és ennek egy újabb gól lett az eredménye. A 62. percben a vendégek végezhettek el szabadrúgást kapunktól nagyjából 25 méterre, ám a beívelést végül Kelemen szerezte meg, aki végig sprintelt a pályán, de a 16-oson belül Sztojanovits Zoltán szabálytalankodott vele, így jogosan járt a büntető. A megítélt tizenegyest Murai Márk higgadtan, a vetődő kapussal ellentétes sarokba helyezte (3-0). De ezzel még nem volt vége. A 73. percben Simon robogott előre, majd Kelemennek passzolt, aki a 16-os vonalánál átvette a labdát, majd az elfekvő kapussal ellentétesen a bal sarokba lőtt (4-0).

Csapatunk megérdemelt győzelmével megtartotta helyét a bajnokság élén. Az őszi szezon utolsó fordulójában pénteken 20:30-tól a XII. kerület Svábhegy FC vendégeként lépünk pályára.

Hajrá BVSC!

 

 

BVSC-Zugló–Testvériség SE 4-0 (2-0)

Összeállítás: Horváth – Szabó (Sagáth 78.), Lázár, Murai, Kelemen (Bozsik 83.), Schrammel (Boros 78.), Simon, Balázs (Szűcs 65.), Balogh B., Balogh M., Kovács

Gólszerzők: Kelemen 11., 73., Balogh M. 28., Murai 62. (11-es)

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz