Menü

Hazai rangadó vár labdarúgóinkra

2020. Augusztus 22
612
Hazai rangadó vár labdarúgóinkra

Ismét sűrű hetet kezd meg vasárnap felnőtt labdarúgó csapatunk, hiszen nyolc nap alatt háromszor is pályára lép az NB III Keleti csoportjában. Először vasárnap 17 óra 30 perctől a tabellán 7. helyezett Putnok ellen játszik a BVSC a Szőnyi úton.

A múlt heti sűrű program után – 8 nap, 3 meccs – ismét hasonló terhelés vár labdarúgóinkra az NB III Keleti csoportjában. Ezúttal két hazai és egy vendég találkozón lépnek pályára Gabala Krisztián tanítványai. Legutóbb három győzelemmel sikerült zárni az erőltetett menetet és bízunk benne, most is hasonló teljesítményt nyújtanak a fiúk, bár nem lesz könnyű dolguk, hogy ezt megismételjék.

„Sajnos még nyalogatjuk a sebeinket a sérülések miatt. Közben újabb fontos hét kezdődik a számunkra. Az első lépcsőfok az a Putnok lesz, amely az elmúlt négy fordulóban mindössze két gólt kapott. Szervezett, alázatos csapat, de talán idegenben minimálisan gyengébb produkcióra képes, így mindenképpen szeretnénk pontot szerezni és megtartani stabilitásunkat. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak majd a Szőnyi útra, és ha olyan támogatottságában lesz részünk szurkolóink részéről   mint Egerben, akkor elérhetjük célunkat!” – nyilatkozta honlapunknak vezetőedzőnk.

A két együttes januárban felkészülési mérkőzésen találkozott egymással, akkor még a mieink egy osztállyal lentebb, a BLSZ I-ben szerepeltek. Az a találkozó 1-1-es döntetlennel zárult.

Az NB III idei szezonjában a Putnok mindkét hazai meccsét megnyerte, ráadásul ezeken gólt sem kapott az együttes. A Tiszafüredet 1-0-ra, a Mezőkövesd II-t 3-0-ra múlták felül. Idegenben viszont eddig csak egy pontot gyűjtöttek be, a Balassagyarmattal játszottak 0-0-s döntetlent, Salgótarjánból pedig 2-0-s vereséggel távoztak. Így hét pontjuknak köszönhetően a 7. helyen állnak a tabellán, ahol a BVSC még mindig veretlenül, a 3. pozícióban szerepel 10 ponttal.

Szükség lesz ezúttal is szurkolóink buzdítására, a Szőnyi úton vasárnap 17 óra 30 perctől kezdődő összecsapás során. A belépőjegyek 1000 forintba kerülnek.

Hajrá BVSC!

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz